ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Ελληνικό κλιμάκιο μεταβαίνει στην Νιόν, της FIFA


Φωτογραφία από τη συγκλονιστική χθεσινή διαμαρτυρία των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.






 Χωρίς Αυγενάκη!
Αρχή τέλους του;
 «ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Ο Κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΗΣΕ ΩΣ "ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΙΑΣ" ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ... Η "ΘΥΣΙΑ" ΤΟΥ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ "ΜΑΡΣ" ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ ΤΟ 1996»


Πληροφορίες φέρουν την ερχόμενη εβδομάδα ελληνικό κλιμάκιο να μεταβαίνει στην Νιόν, έδρα της UEFA  για συνάντηση στην οποία θα συμμετέχει και η FIFA.


Στη συνέχεια ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο αναμένεται να συναντήσει τον Κυρ. Μητσοτάκη στην Ελλάδα.


Σημειώνεται πάντως η πληροφορία ότι από αυτές τις συναντήσεις θα βρίσκεται εκτός το κύριο πρόσωπο του... δράματος, ο υφυπ. Αθλητισμού Λευτ. Αυγενάκης.


 Σημαίνει αυτό κάτι; Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν, καθώς άλλη πληροφορία θέλει τον Κυρ. Μητσοτάκη να δέχεται εισηγήσεις για αποπομπή του Αυγενάκη. 

«Ο κ. Αυγενάκης ενέργησε ως "αυτοφωράκιας"» 


«Στον αθλητισμό ο κ. Αυγενάκης ενέργησε ως "αυτοφωράκιας" του Ολυμπιακού. Το έγραψε πολύ καλά ο γνωστός και από τους πλέον σοβαρούς αθλητικογράφους Αλέξης Σπυρόπουλος» σημειώνει στην εφημερίδα Αυγή ο δημοσιογράφος Ανδρ. Πετρόπουλος. 


«Η "θυσία" του Αυγενάκη για να δοθεί "μαρς" το φετινό πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό είναι ίδια με αυτή του διαιτητή Παπουτσέλη το 1996.


Τότε η αποστολή του ήταν ένα πέναλτι. Το έδωσε και ο ίδιος τελείωσε. Διαγράφηκε από τους πίνακες των διαιτητών. Έμεινε όμως στην ιστορία, γιατί από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε η εποχή της «παράγκας» που κράτησε μέχρι το 2016 και τις παρεμβάσεις των FIFA και UEFA.


Ο Αυγενάκης είναι ο Παπουτσέλης του 1996. Μόνο που η «θυσία» του δεν εξυπηρετεί όπως τότε έναν πρόεδρο μιας ομάδας. Αλλά αποκαλύπτει τα «γραμμάτια» μιας κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Αποδεικνύοντας μεγαλοπρεπώς την παράγκα που στήνεται εδώ και επτά μήνες».


Το Μνημόνιο του Κυρ. Μητσοτάκη που δεν... πρέπει να φοβίζει


Μπορεί το θέμα της ολομέλειας στην Βουλή να μην είχε σχέση με το ποδόσφαιρο αλλά οι τελευταίες εξελίξεις με την γνωμοδότηση της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη έφεραν σε μάχη κυβέρνηση και αντιπολίτευση.


«Η Κυβέρνηση θα αποταθεί στην FIFA και στην UEFA. Οι πρόεδροι των δύο ομοσπονδιών θα προσκληθούν προσωπικά για να συντάξουν μαζί μας ένα μνημόνιο. Ναι, μνημόνιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Αυτή τη φορά μη σας φοβίζει η λέξη. Μνημόνιο σημαίνει κανόνες και διεθνής παρακολούθηση. Στοιχεία που πρέπει να εισαχθούν κι εδώ από την Παγκόσμια εμπειρία. Θα ξεκινήσει η ανασύνταξη του πρωταθλήματος. Αν οι παράγοντες δεν συμμετάσχουν στην προσπάθεια κάθαρσης, θα υποστούν απώλειες εσόδων. Και θα αναλάβουν το βάρος του αποκλεισμού από τους διεθνείς αγώνες».


Ο τομεάρχης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος


«Πάλι δεν απέφυγε τα σαρδάμ ο πρωθυπουργός στη Βουλή. Μνημόσυνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο  μετά  το μπάχαλο ήθελε να πει και όχι μνημόνιο με την UEFA, το οποίο υπάρχει ήδη, αλλά δεν το πληροφορήθηκε στο εξωτερικό» δήλωσε ο τομεάρχης Υποδομών - Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.


Όπως σημείωσε, «μπροστά στον πανικό, από πρωταθλητής της διαπλοκής, να καταλήξει κλωτσοσκούφι των ολιγαρχών, ανακάλυψε την κοινωνική συνοχή, εννοώντας τη συνοχή της Νέας Δημοκρατίας. Διότι το διχασμό και τη διαίρεση στην περίπτωση των Πρεσπών, τον ήθελε προς άγραν ψήφων».


«Διέγραψε τον Ζαγοράκη, ο οποίος είχε προαναγγείλει ότι θα αποχωρήσει προκειμένου να δείξει πυγμή προς τηλεοπτική κατανάλωση, αλλά και προς τρομοκράτηση  των πρώην Μακεδονομάχων και νυν «εσωτερικά  διχασμένο» ΠΑΟΚτσήδων βουλευτών. 

Τη σήψη στο ποδόσφαιρο την ανακάλυψέ  μαζί με το σχήμα της μπάλας ποδοσφαίρου  για  λόγους καλλιέργειας λαϊκού  προφίλ, από τους «κατασκευαστές πλυντηρίων»  της επικοινωνίας» τόνισε ο Γ. Βαρεμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: