ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Τσίπρας: Δεν είναι συγκέντρωση κόμματος που έχασε τις εκλογές


«Η σημερινή συγκέντρωση είναι συγκέντρωση πολιτικής δύναμης που ριζώνει στην κοινωνία και και όχι ενός κόμματος που έχασε τις εκλογές» τόνισε από τον Πύργο Ηλείας, στην ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ο Αλέξης Τσίπρας.


Ο ίδιος επανέλαβε ότι πρόκειται για μία συγκέντρωση στην οποία «έρχεστε να πείτε τη γνώμη σας, να εκφράσετε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς σας διότι θέλουμε να οικοδομήσουμε μια νέα σχέση ανάμεσα στον πολίτη και στην πολιτική. Δεν είναι προσπάθεια να φτιάξουμε το κόμμα αλλά να φτιάξουμε τις προϋποθέσεις ώστε να οδηγήσουμε τη χώρα σε μονοπάτια προόδου».

Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με ην κυβερνητική πολιτική επεσήμανε ότι «βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο όπου σιγά - σιγά αρχίζουν να ξεθωριάζουν οι υποσχέσεις και να διαφαίνεται το σχέδιο της εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Σχέδιο το οποίο υλοποιήθηκε και από τη συντριπτική μερίδα των ΜΜΕ».

Ακόμη, ο Αλ.Τσίπρας αναφερόμενος στην «εξαπάτηση της ΝΔ» υπογράμμισε ότι «βάσισαν όλη την πολιτική επιχειρηματολογία, με τη στήριξη των ΜΜΕ που διέθεταν, δημιουργώντας ψευδή εικόνα για την πραγματικότητα για την οικονομία».

Επιπρόσθετα, αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «άθλια στάση της αντιπολίτευσης η οποία δίχασε τον ελληνικό λαό» και σήμερα «λέει ότι θα την τιμήσει».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τη βαθιά χαράδρα της χρεοκοπίας. Υπήρξε στρατηγική ανόρθωση της οικονομίας και της κοινωνίας» τόνισε ο Αλ.Τσίπρας αναρωτώμενος «που είναι η περιβόητη ανάπτυξη του 4%, η καταιγίδα των επενδύσεων, οι μπουλντόζες στο Ελληνικό που θα έμπαιναν την επόμενη εβδομάδα από τις εκλογές, που είναι οι αυξήσεις στους μισθούς -όταν εμείς δώσαμε 11%-, οι περιβόητες ελαφρύνσεις για τους αδύναμους και τους μεσαίους. Όλα αυτά αποδείχνεται ότι ήταν απατηλές υποσχέσεις».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι το κυβερνητικό σχέδιο είνα να «ελαφρύνει τους έχοντες και κατέχοντες προσθέτοντας βάρη στους μεσαίους και τους αδύναμους. Ποτέ μια κυβέρνηση δεν κατάφερε τόσο σύντομα να διαψεύσει τόσους πολλούς».

Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας όσον αφορά στα εργασιακά έκανε εκετενή αναφορά στις «μαζικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα. Βλέπουμε απολύσεις σε κερδοφόρες εταιρείες όπως ο ΟΤΕ και οι τράπεζες. Το τελευταίο εξάμηνο καταγράφηκαν αρνητικά ρεκόρ στην απασχόληση. Το υψηλότερο των τελευταίων 2 ετών».
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «ενώ τα τελευταία 4 χρόνια μειώσαμε κοντά στις 10 μονάδες την ανεργία, πλέον ο ρυθμός έχει μειωθεί αισθητά».

Σε σχέση με το κοινωνικό μέρισμα ο Αλέξης Τσίπρας υποσημείωσε ότι 2,5 εκατ πολίτες τον Δεκέμβρη δεν το πήραν. Τώρα κατάλαβαν ότι τα «ψίχουλα» που έλεγαν ότι δίναμε εμείς ήταν κάτι σημαντικό».

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: