ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

2η πανελλαδική σύσκεψη ΣΥΡΙΖΑ του Τομέα Δικαιωμάτων


Ο Τομέας Δικαιωμάτων  σας προσκαλεί στην 2η πανελλαδική σύσκεψη  την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 10 πμ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κολωνού και Λεωνίδου.
Στον  τομέα Δικαιωμάτων μετέχουν το τμήμα Μεταναστευτικής και Προσφυγικής Πολιτικής, το τμήμα Αναπηρίας, η ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+, η ομάδα για τις φυλακές και οι θεματικές για την καταστολή και τον αντιφασισμό, την αλληλεγγύη, τους ΡΟΜΑ, τη μειονότητα, την αντιαπαγόρευση, τα δικαιώματα του παιδιού.
Οι εργασίες της πανελλαδικής σύσκεψης θα αρχίσουν στις 10 το πρωί με εισήγηση που θα  σταλεί σε επόμενη επικοινωνία και στη συνέχεια οι επιμέρους ομάδες και τμήματα θα συνεδριάσουν σε ξεχωριστούς χώρους, ώστε να συζητήσουν τον απολογισμό, τις θέσεις και το πρόγραμμα δράσης του επόμενου διαστήματος.
Στο τέλος τα τμήματα και οι επιμέρους θεματικές θα συνεδριάσουν σε επίπεδο ολομέλειας για να παρουσιάσουν τις αποφάσεις τους και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: