ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Πυρ ομαδικό από φιλικά και αντιπολιτευτικά Μέσα

Ο Μητσοτάκης πέταξε την μπάλα στην εξέδρα για το ποδόσφαιρο, γράφει στην κορυφή της η δεξιά εφημερίδα «δημοκρατία».



Τα κατάφερε ο Κυρ. Μητσοτάκης όλοι να στραφούν εναντίον του, πριν καλά-καλά συμπληρώσει 7μηνο, κάτι που αναδείχθηκε με αφορμή το δόγμα του Θεού της Μπάλας!




«Απ΄ όλα είχε ο μπαξές» σήμερα Παρασκευή. τελευταία ημέρα του Γενάρη κι ενώ έχουν συμπληρωθεί 7 μήνες μονοκομματικής κυβέρνησης. Με όλα τα μέτωπα ανοικτά και όλα όσα υποσχέθηκε η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη ανεπίλυτα. Επομένη ημέρα του φουντώματος ενός ακόμη μετώπου.

Της ποδοσφαιρικής κρίσης, μεταξύ των μιντιαρχών, ιδιοκτητών ποδοσφαιρικών ομάδων, που έχουν σχέσεις με ναρκοπλοία ή κουβαλούν επάνω τους πιστόλια για την... ειρηνική επίλυση των... αθλητικών τους, ναι ναι, αθλητικών τους, διαφορών!

Κι αφού ο ανίκανος Πρωθυπουργός δείχνει ενεός μπροστά στο τέρας της διαπλοκής που τον στήριξε εκλογικά και μετεκλογικά και ως ανταπόδοση το συντήρησε ξεπληρώνοντας γραμμάτια,  αυτό το τέρας  αυτονομήθηκε από το πολιτικό σύστημα και πια προσπαθεί να επιβάλει τους δικούς του  πολιτικούς κανόνες, εκβιάζοντας αδύναμες συνειδήσεις.

Από κοντά φιλικά και αντιπολιτευτικά μέσα ενημέρωσης βάλλουν ομαδόν κατά της κυβέρνησης-κουρελού, που δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που η ίδια δημιούργησε με την ατολμία της!

Η "παράγκα", πολιτική και ποδοσφαιρική, τώρα τραβάει την άκρη της, οχυρώνεται σε ταμπούρι οικονομικο-ενημερωτικών μέσων και πυροβολεί, γνωρίζοντας ότι το "καράβι" δεν τραβάει και η λαϊκή δυσαρέσκεια σε λίγο θα γίνει πελώριο κύμα που δεν θα τιθασεύεται με κανένα μέσο.
 









 


Ενδεικτικοί είναι οι τίτλοι των παραπάνω εφημερίδων:     

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Εμβόλια με το ζόρι για πανδημία.

Εφημερίδα των Συντακτών: Αδιάβαστος και.. άμπαλος.

Ελεύθερος Τύπος: Διπλή παγίδα σε δηλώσεις συζύγων.

ΤΑ ΝΕΑ: Νέα αναδρομικά. Λάθος σε 300.000 επικουρικές.

Τύπος Θεσσαλονίκης: Νέα διόδια εγκλωβίζουν 15.000 κατοίκους.

Καθημερινή: Μνημόνιο ή Grexit στο ποδόσφαιρο.

ΚΟΝΤRA: Έχασε την μπάλα ο Κυριάκος και το παίζει... Θάτσερ. Εγκλωβισμένος ο Πρωθυπουργός, τρέμει το πολιτικό κόστος από τον γενικό ξεσηκωμό των φιλάθλων, όλων των ομάδων.

ΑΥΓΗ: Δεδομένος  και προβλέψιμος στην εξωτερική πολιτική. Αδύναμος και ανίκανος στην ποδοσφαιρική κρίση. Λαϊκιστής και επικίνδυνος στο Προσφυγικό.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μεγάλο συλλαλητήριο αύριο στη Θεσσαλονίκη, έξω από την Έκθεση Agrotica.

Τα κατάφερε ο Κυρ. Μητσοτάκης όλοι να στραφούν εναντίον του, πριν καλά-καλά συμπληρώσει 7μηνο, κάτι που αναδείχθηκε με αφορμή το δόγμα του Θεού της Μπάλας!

Και όχι μόνον...



Δεν υπάρχουν σχόλια: