ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Μητσοτάκης, Αυγενάκης και Μαρινάκης στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ

Φωτογραφία από τη χθεσινοβραδινή πορεία και συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Χωρίς τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων φυσικά...

 

«Είσαι του Βαγγέλα το τσιράκι, Αυγενάκη, Αυγενάκη» (σ.σ.: φώναζαν και μία πιο σεξιστική παραλλαγή του ίδιου συνθήματος), «ΠΑΟΚ, θρησκεία, τρομοκρατία, γ... η Νέα Δημοκρατία» ήταν από αυτά τα συνθήματα που ακούστηκαν πολλές φορές

Θεσσαλονίκη. Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ το χθεσινό μεγάλο συλλαλητήριο είναι μόνο η αρχή... Όπως αναμενόταν, η συγκέντρωση στην Καμάρα ήταν ογκώδης και η ατμόσφαιρα θύμιζε έντονα «κερκίδα»... Μόνο που αυτή τη φορά ο αντίπαλος δεν ήταν κάποια άλλη ομάδα ποδοσφαίρου, που την «έλουζαν» με διάφορα κοσμητικά επίθετα, αλλά η κυβέρνηση της Ν.Δ., ο πρωθυπουργός, ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.

Πυρσοί, συνθήματα, τρικάκια, περιπαικτικά τραγουδάκια, αλλά και πολύ μεγάλη οργή, που μόνο καθησυχαστική δεν μπορεί να είναι για τη συνέχεια, έδωσαν τον τόνο. Ο νεαρόκοσμος, που ήταν και ο κύριος όγκος του συλλαλητηρίου, πάνω από δύο ώρες, με τα συνθήματα που φώναζε, πέρασε από «γενεές δεκατέσσερις» τον Κυρ. Μητσοτάκη, τον Λ. Αυγενάκη και τον Β. Μαρινάκη και όχι και με τον πλέον κόσμιο τρόπο.

«Είσαι του Βαγγέλα το τσιράκι, Αυγενάκη, Αυγενάκη» (σ.σ.: φώναζαν και μία πιο σεξιστική παραλλαγή του ίδιου συνθήματος), «ΠΑΟΚ, θρησκεία, τρομοκρατία, γ... η Νέα Δημοκρατία» ήταν από αυτά που ακούστηκαν πολλές φορές, ενώ κάποιοι φώναζαν και το «Αντώνης Σαμαράς, γ... ο Πειραιάς» στέλνοντας μήνυμα στους βουλευτές Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. που υπερψήφισαν την «ντροπολογία», όπως τη χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. 

Πολιτικά πρόσωπα, πάντως, δεν εθεάθησαν ανάμεσα στο πλήθος, ενώ το «παρών» έδωσαν πάρα πολλοί παράγοντες της ομάδα οι ακαδημίες του “Δικεφάλου” και βετεράνοι.

Αστυνομικό «τείχος» πέριξ της ΔΕΘ

Μια ώρα αργότερα ξεκίνησε η πορεία, η οποία ήταν να περάσει από τον χώρο της ΔΕΘ, όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη τα εγκαίνια της Αgrotika από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη. 

Όμως ο χώρος πέριξ του καμπ της ΔΕΘ είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αστυνομικές κλούβες και τελικά η πορεία κατέβηκε από την Αγγελάκη στην Τσιμισκή και κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν υπήρχαν εντάσεις ή επεισόδια, με εξαίρεση δύο μικροεντάσεις ανάμεσα σε ομάδα οπαδών και τα ΜΑΤ, που όμως έληξαν γρήγορα.

Ουαί κι αλίμονο...

«Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Η Καμάρα είναι το δεύτερο σπίτι τον οπαδών του ΠΑΟΚ. Είμαστε κατά της τροπολογίας - ντροπολογίας. Ο αθώος δεν αθωώνεται» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ Άκης Μπεκιάρης, που συμμετείχε στη χθεσινή συγκέντρωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Α.Σ. ΠΑΟΚ καλεί το επόμενο Σάββατο όλους τους βουλευτές Θεσσαλονίκης για να τους ενημερώσει για τις θέσεις της ομάδας και θα τους ζητήσει να πάρουν και εκείνοι θέση για όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες. «Αν το 2020 ζει και βασιλεύει η μαφιόζικη σπείρα της παράγκας, ουαί κι αλίμονο...» σχολίασε ο Δημήτρης Νικηφόρος, πρώην γενικός διευθυντής των Α.Σ. ΠΑΟΚ, ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: