ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Πάνος Σκουρλέτης: Η ΧΑ πρέπει να τεθεί εκτός νόμου

Νάσος Ηλιόπουλος: γειτονιές πιο ασφαλείς χωρίς το μίσος του ρατσισμού

Η δίκη των νεοναζί δολοφόνων βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Η μάχη όμως ενάντια στο σκοτάδι και το μίσος του ρατσισμού δεν δίνεται μόνο στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Σήμερα είναι τα εγκαίνια μιας πολύ σημαντικής έκθεσης.
Η Έκθεση "Βάλ'τους Χ - Ο Μαύρος Χάρτης της Ρατσιστικής Βίας" επιστρέφει στην Αθήνα.
Μια σημαντική δουλειά που καταγράφει το μέγεθος του φαινομένου των ρατσιστικών επιθέσεων, δείχνει την σύνδεση με την δράση της Χρυσής Αυγής και αποτυπώνει ταυτόχρονα ψηφίδε...

Δείτε περισσότερα
 

Εγκαίνια της έκθεσης «Βάλ'τους Χ - Ο Μαύρος Χάρτης της Ρατσιστικής Βίας»


«Η δίκη των νεοναζί δολοφόνων βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η μάχη όμως ενάντια στο σκοτάδι και το μίσος του ρατσισμού δεν δίνεται μόνο στην αίθουσα του δικαστηρίου» αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης «Βάλ'τους Χ - Ο Μαύρος Χάρτης της Ρατσιστικής Βίας».

Όπως σημειώνει με ανάρτησή του στο Facebook, πρόκειται για «μία σημαντική δουλειά που καταγράφει το μέγεθος του φαινομένου των ρατσιστικών επιθέσεων, δείχνει την σύνδεση με την δράση της Χρυσής Αυγής και αποτυπώνει ταυτόχρονα ψηφίδες από την δίκη».

«Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που εργάστηκαν για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία καθώς και στους καλλιτέχνες που μέσα από την δουλειά τους μας βοηθάνε να μην ξεχάσουμε. Οι γειτονιές μας και οι πόλεις μας είναι πιο ασφαλείς χωρίς τους δολοφόνους νεοναζί, χωρίς το μίσος του ρατσισμού. Το αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για δικαιοσύνη θα νικήσει» υπογραμμίζει ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης.
 









Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα στέκονται, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

 Ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές έκανε το καθήκον του. Έστειλε τη Χρυσή Αυγή έξω από το Κοινοβούλιο. Σήμερα η Δικαιοσύνη οφείλει να κάνει κι αυτή το δικό της


Η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου
Μαζί με συντρόφους συνδικαλιστές και στελέχη του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
«Η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή προσπάθησε τα πρώτα χρόνια να δείξει ένα φιλολαϊκό πρόσωπο. Γρήγορα ο κόσμος αντιλήφθηκε ποιο είναι το πραγματικό περιεχόμενο των ιδεών της και της πολιτικής της. Στο στόχαστρό της βρέθηκαν οι ξένοι, οι μετανάστες, οι αδύναμοι, οι διαφορετικοί, αλλά πολλές φορές και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
Ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές έκανε το καθήκον του. Έστειλε τη Χρυσή Αυγή έξω από το Κοινοβούλιο. Σήμερα η Δικαιοσύνη οφείλει να κάνει κι αυτή το δικό της. Πρέπει να ανταποκριθεί στο κοινό περί του δικαίου αίσθημα. Πρέπει να καταδικαστεί παραδειγματικά η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και να τεθεί εκτός νόμου». 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Το βίντεο της δήλωσης είναι από τον φακό του Left.gr εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Z5KO-JgfayM&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια: