ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Μούφα η αποκλειστικότητα του Αυτιά για το Ασφαλιστικό


Από τον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης δικαίως καταγγέλλει τις διαρροές Βρούτση στον Αυτιά του ΣΚΑΪ - Επιβεβαιώνει η Εφη Αχτσιόγλου την απρέπεια του Υπουργού!

Γίνεται κατά κόρον. Γίνεται και γινόταν κατά το παρελθόν. Πλην όμως υπογείως και με κάποια σεμνότητα. Κυρίως διότι όταν ο δημοσιογράφος παρουσιάζει αποκλειστικότητα είδησης, πρέπει ακριβώς να είναι τέτοια. Στην περίπτωση όμως που είναι ενεχειρισμένη, αφορά εξυπηρέτηση του κολλητού δημοσιογράφου και όχι αποτέλεσμα κόπου του ερευνητή-δημοσιογράφου. 

Κια εκτός από διαμαρτυρίες, μπορεί να συμβούν και τα απρόοπτα. Πριν χρόνια δημοσιογράφος, διαπιστευμένος στο Υπ. Οικονομίας, συνταξιούχος ων, έπαιρνε τις ειδήσεις και για λογαριασμό συναδέλφων του, αλλά δεν τις μοίραζε σε όλους. 

Κρατούσε αυτές που ήθελε και τις παρουσίαζε από την καθημερινή απογευματινή εφημερίδα του συγκροτήματος ως αποκλειστικότητες. 

Μέχρι που συνάδελφός τους καμώθηκε πως έχει αποκλειστιή είδηση κια την διέρρευσε μέσω κολλητού του στο Υπουργείο, στον σα΅΄ινι της δημοσιογραφίας: 

Αύξηση της τιμής του λευκού άρτου, από σήμερα κατά 100%, έλεγε η μούφα-αποκλειστικότητα. Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα, άρχισαν οι διαμαρτυρίες  αρτοποιών και προϊσταμένων του Υπουργείου. Και ακολούθησε ότι αυτό συνεπάγεται!

Σήμερα λοιπόν που τίθεται σε διαβούλευση το ασφαλιστικό, πέρα από την σφοδρή κριτική που άσκησε η Έφη Αχτσιόγλου καθώς αποτελεί «ένα βήμα οπισθοχώρησης» ακούστηκε και η καταγγελία του Γιώργη Παπαδάκη, δημοσιογράφου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τον τρόπο που δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω διαρροών σε τηλεοπτική εκπομπή και μάλιστα σε… συνέχειες, ως σήριαλ

Το γεγονός σχολίασε η αρνητικά η Έφη Αχτσιόγλου αλλά και ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Γ. Παπαδάκης ο οποίος συγκεκριμένα κατήγγειλε:

«Καταγγέλλω στο πολιτικό σύστημα ότι κάνει εσκεμμένες διαρροές δημιουργώντας συνθήκες παραπληροφόρησης διότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες δυνατότητες για να κρίνουμε. Έβλεπα για παράδειγμα τον κ. Βρούτση να ανεμίζει ένα νομοσχέδιο που είχε στα χέρια του και ο Γ. Αυτιάς  –μπράβο στον Γ. Αυτιά, αλλά του το έδωσε ο υπουργός-. Καλό θα είναι λοιπόν για να μπορώ και εγώ να ρωτάω υπεύθυνα και εσείς να απαντάτε…».

Νωρίτερα, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου είχε επισημάνει το γεγονός ότι το ασφαλιστικό πριν δοθεί στην δημοσιότητα παρουσιάστηκε στο ΣΚΑΙ μέσω της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά και μάλιστα σε… συνέχειες.

Αρνητικά σχολίασαν αυτή τη Μπερτοδούλειο τακτική για την ενημέρωση και άλλοι δημοσιογράφοι που ήταν στο πάνελ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: