ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Υπουργοί διασκέδαζαν σε κλαμπ, παραλίες ενώ καιγόταν δεκάδες σπίτια

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗ

Το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου που η πύρινη λαίλαπα κατακαίει την Βορειοανατολική Αττική καταστρέφοντας ότι βρίσκει στο διάβα της και κοστίζει τη ζωή σε μία συμπολίτη μας, ο υφυπουργός Υποδομών Βασίλης Οικονόμου, βουλευτής της Ανατολικής Αττικής φαίνεται πως δεν ανησυχεί. Αμέριμνος απολαμβάνει τις διακοπές του διασκεδάζοντας με παρέα σε κλαμπ – εστιατόριο στη Ρόδο.

Οι φωτογραφίες που φέρνει στο φως η ιστοσελίδα in.gr και αναπαραγάγει το  είναι αποκαλυπτικές της αναλγησίας του μέλους της κυβέρνησης απέναντι σε ένα καταστροφικό για τη χώρα γεγονός.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΩΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

Στις εκλογές του 2023 ως βουλευτής της ΝΔ στην Ανατολική Αττική ο Βασίλης Οικονόμου προκειμένου να αποσπάσει τις ψήφους των δημοτών του δεσμευόταν απέναντι τους για λύσεις στα αιτήματα και τις ανάγκες των πολιτών με την αμέριστη στήριξη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η Ανατολική Αττική είναι ο τόπος μου. Στην τετραετία που μας πέρασε ήμουν στην πρώτη γραμμή και συνέβαλα έτσι ώστε να δώσουμε λύσεις στα αιτήματα και τις ανάγκες των πολιτών με την αμέριστη στήριξη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ως βουλευτής και ως άνθρωπος που ζω σε αυτό τον τόπο έχω μία αποστολή, να ανταποκριθώ στις προκλήσεις για την ανάπτυξη της Aνατολικής Aττικής και να στέκομαι δίπλα στους συμπολίτες μου!», τόνιζε σε δήλωση του. Και πρόσθετε:
«Με δύναμη την εμπιστοσύνη σας, πράξεις και έργα για τον λαό και την πατρίδα! Την Κυριακή των εκλογών ζητώ την ψήφο σας για να σας εκπροσωπήσω επάξια στη νέα Βουλή!».

Βέβαια δεν είναι το μόνο μέλος της κυβέρνησης που κάνει αμέριμνο διακοπές, ενώ η βορειοανατολική Αττική φλεγόταν και πλέον μετράει τις πληγές της.

Σε ανέμελες στιγμές στη Νάξο βρίσκεται και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, όπως αποκαλύπτει φωτογραφία που τον δείχνει να απολαμβάνει το μπάνιο του σε παραλία.

 

BΡΟΥΤΣΗΣ ΝΑΞΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΩΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

Άραγε θα βρουν την ευθιξία να παραιτηθούν; Εάν δεν το κάνουν η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα κάνει το βήμα να τους αποπέμψει από την κυβέρνηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: