ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Όσο κι αν… προσπαθούν να τις αγνοήσουν είναι πραγματικότητα

 


Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών κατα Μητσοτάκη και Γεωργιάδη!


 «Οι αυθόρμητες εκδηλώσεις ''λατρείας'' των κατοίκων τη Λέρου προς τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, όπως και οι χθεσινές στην Πεντέλη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο κι αν… προσπαθούν να τις αγνοήσουν από την κυβέρνηση αποτελούν μια πραγματικότητα» αναφέρεται σε σκωπτική ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Η οποία προτείνει:

«Καλό θα είναι να τη συνηθίζουν τα κυβερνητικά στελέχη. 

Η οργή του κόσμου για το διαλυμένο κράτος που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεχειλίζει και ούτε οι κάτοικοι της… Γροιλανδίας δεν πιστεύουν πια τις εξαγγελίες των ''αρίστων''».

 

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για ακούσετε τις διαμαρτυρίες: https://syriza.gr/oi-afthormites-ekdiloseis-latreias-oso-ki-an-prospathoun-na-tis-agnoisoun-apo-tin-kyvernisi-apoteloun-pragmatikotita/

Δεν υπάρχουν σχόλια: