ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Έθεσε θέμα ηγεσίας ο Παύλος Πολάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Πώς έθεσε θέμα ηγεσίας ο Πολάκης – Ολόκληρη η παρέμβαση στην ΠΓ

 

Από τα πυρά του Κρητικού βουλευτή του κόμματος δεν ξέφυγαν η Αθηνά Λινού, που την κατηγορεί για μπίζνες με την ιατρική και την Γεροβασίλη για αποπομπή του από το κόμμα!


Θέμα ηγεσίας έθεσε ο Παύλος Πολάκης κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στην ομιλία του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «με την κατάσταση αυτή τη στιγμή στο κόμμα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε σοβαρή διεκδίκηση μεγάλης κυβερνητικής αλλαγής. Παράγουμε πολλή περισσότερη παραπολιτική ύλη από πολιτική γραμμή».

Ακόμα, τόνισε ότι «πρέπει να περάσουμε από την ηθικολογία  της συμπεριφοράς και τη θεωρητικολογία της απογειωμένης ιδεολογικοποίησης επί παντός επιστητού και επί οποιουδήποτε δικαιώματος, πρέπει να περάσουμε σε μία σαφή πολιτική γραμμή για να ρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Και σε αυτό το μήκος κύματος, υπογράμμισε πως «χρειάζεται ένα πρόγραμμα λαϊκά κατανοητό, κοινωνικά αναγκαίο, σε σύγκρουση με τη διαπλοκή που να φέρνει ελπίδα στη νέα γενιά».  

«Δυστυχώς, η σημερινή μας ηγεσία κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το εξασφαλίσει. Γι’αυτό χρειάζονται μεγάλες αλλαγές και σύντομα. Και όσο με αφορά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’αυτό», είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο Π. Πολάκης.

Για τα Μέσα Ενημέρωσης του κόμματος, όπως είπε, «πέρα από την αναγκαία κατάστασης εξυγίανσης, πρέπει να συνδυαστεί η όποια πρόταση με την αλλαγή του περιεχομένου τους, τόσο σε επίπεδο πολιτικής γραμμής όσο και σε επίπεδο παραγωγής ενός τηλεοπτικού προγράμματος το οποίο θα προβάλεται από μία σειρά περιφερειακών σταθμών, το οποίο θα μπορεί να φέρει και διαφημιστικά έσοδα για τη βιωσιμότητα των μέσων».

Επίσης, για το θέμα με την Αθηνά Λινού,  υπογράμμισε πως «για οποιοδήποτε βουλευτή της ΝΔ, είχαμε αποκαλύψει τέτοια πράγματα, όπως αποκαλύψαμε για τη Λινού θα ζητούσαμε τη διαγραφή του. Και από την ΚΟ της ΝΔ και από μέλος του κόμματος».

Υπενθυμίζεται στις 3 Αυγούστου η αναφορά Πολάκη στο θέμα Λινού, με  το Ινστιτούτο “Prolepsis” του οποίου είναι πρόεδρος.

«Το… οικογενειακό "Ινστιτούτο Prolepsis" της Αθηνάς Λινού δεν είναι άλλο από την "ΠΡΟΛΗΨΙΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ" που, αν υπήρχε δημοσιογραφία στην χώρα, θα μπορούσε εύκολα κάποιος να βρει εδώ: https://publicity.businessportal.gr/company/127520501000

Αλλά γιατί να χαλάσει κάποιος δημοσιογράφος τη ζαχαρένια του μέσα στη θερινή ραστώνη; Άλλωστε, όταν "έκλαψε" η Λινού κατάφερε "να φάει τον Πολάκη", επομένως η τιμιότητα και η ευαισθησία της δεν αμφισβητούνται…

Παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι επίμονη και κάποιοι είναι αρκούντως παρατηρητικοί για να καταλάβουν την "υποκριτική τέχνη" της Αθηνάς Λινού. Και αυτό, γιατί η ίδια, δεν φαίνεται να νιώθει καθόλου άβολα όσο "αξιοποιεί" το δημόσιο χρήμα για να «τρέφει» το αχόρταγο Ινστιτούτο της.

Αξίζει να εστιάσουμε στο εν λόγω Ινστιτούτο, που έκανε ευρύτερα γνωστή την πρεσβυτέρα (σ.σ.: στις 5/12/2021 στην Ιερά Μονή Παναγία Ταξιαρχών Πηλίου εχρίσθη ιερέας ο ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και σύζυγος της καθηγήτριας επιδημιολογίας και πλέον Βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού). Την  Αθηνά Λινού στο ευρύ κοινό, ιδίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Κορωνοϊού, οπότε έβγαινε σχεδόν καθημερινά στα κανάλια για να μας πείσει ''να μείνουμε σπίτι" και ότι ο ιός "δεν κολλάει" με τη μεταλαβιά, αλλά "δεν υπάρχουν έρευνες" για να μάθουμε πόσους ανθρώπους πήρε στο λαιμό της μετά από αυτές τις δηλώσεις.

Μάλλον έτσι εννοούσε την «προληπτική ιατρική» η Πρόεδρος του Ινστιτούτου “Prolepsis” Αθηνά Λινού αλλά αυτό είναι δικαίωμά της. Αυτό, ωστόσο, που δεν είναι δικαίωμά της, είναι να καπηλεύεται την ιατρική επιστήμη, τη θρησκεία και την ευαισθησία των ανθρώπων για να κάνει μπίζνες».

Αυτά μεταξύ άλλωνανέφερεο Παύλος Πολάκης για την Αθηνά Λινού.

Στην συνέχεια, απαντώντας στην Όλγα Γεροβασίλη, είπε πως «χρησιμοποιήσε τα Social Media προκειμένου να μπορέσει να αντισταθεί σε μία επιχείρηση δικής του δολοφονίας που μέσα από ένα ψεύτικο και υποκριτικό κλάμα της Λινού, που έγινε μία ώρα μετά που είχα μιλήσει, και ταυτόχρονα εγώ διαγραφόμουν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Και υπενθύμισε:

«Φυσικά και αντιστάθηκα μέσα από τα Social media. Γι’ αυτό ήρθαν και δεύτερες σκέψεις σε όλους, όπως η Όλγα Γεροβασίλη που έλεγε ότι καλή η διαγραφή του Πολάκη αλλά πρέπει να ολοκληρωθεί, όχι να μείνει μισή. Αυτή είναι μία δήλωση εσωστρέφειας και εμφυλίου και ανθρωποφαγίας», είπε ο Π. Πολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: