ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Εισαγγελική έρευνα για τη φρικτή θανάτωση σκύλου

Κακοκποίηση σκύλου στα Μέγαρα facebook/straypulse

Την παρέμβαση αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εποπτεύουσα για την προστασία των ζώων, Αναστασίας Μασούρα προκάλεσε σύμφωνα με το η νέα φριχτή θα νάτωση σκύλου, αυτή τη φορά στα Μέγαρα.

Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε εντολή στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντώνη Ελευθεριάνο, να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι την αποκάλυψη έκανε η φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτος Παλμός», σύμφωνα με την οποία, η Μπουμπού, μια αδέσποτη σκυλίτσα που φρόντιζαν κάτοικοι της περιοχής, βρέθηκε από μια κοπέλα που πήγε να την ταΐσει, δολοφονημένη στις 27 Ιανουαρίου

Η αδέσποτη σκυλίτσα εντοπίστηκε «έχοντας το παλούκι καρφωμένο πίσω από το άτυχο πλάσμα». Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία ελήφθησαν αποτυπώματα από το σιδερένιο παλούκι και η Μπουμπού μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κτηνίατρος διαπίστωσε ότι το σκυλάκι, έφερε οπή διαμέτρου 2 εκατοστών κοντά στη δεξιά περινεϊκή χώρα και αιμάτωμα του δεξιού επιπεφυκότα. Από την ακτινογραφία διαπιστώθηκε κάταγμα πυέλου ενώ εντοπίστηκε ένα βλήμα από αεροβόλο όπλο.

Επισημαίνεται ότι αν και δόθηκε το πράσινο φως για αποτέφρωση της σκυλίτσας, μετά από παρέμβαση εισαγγελέα σταμάτησε η διαδικασία και ζητήθηκε να γίνει νεκροψία – νεκροτομή από τους αρμόδιους κτηνιάτρους του ΔΙΚΕΠΑΖ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: