ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Αισθανόμαστε χρέος απέναντι σε όσους έδωσαν την ζωή τους

Δήλωση του τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ευάγγελου Αποστολάκη για την Επέτειο των Ιμίων


Δήλωση του Ευάγγελου Αποστολάκη, τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για την Επέτειο των Ιμίων

«Αυτούς τους ήρωες αξιωματικούς τιμούμε σήμερα, 28 χρόνια μετά την Κρίση των Ιμίων» αναφέρει σε μήνυμά του για τους Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο, Έκτορα Γιαλοψό, ο  τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Αναλυτικά, αναφέρει τα παρακάτω:

«Οι ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού, Αντιναύαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, Αντιναύαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και Αντιπλοίαρχος Έκτορας Γιαλοψός έδωσαν την ζωή τους, υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία, τα ιδανικά και τις αξίες της Πατρίδας μας. 

Αυτούς τους ήρωες αξιωματικούς τιμούμε σήμερα, 28 χρόνια μετά την Κρίση των Ιμίων και αισθανόμαστε βαθιά ευγνωμοσύνη για το θάρρος τους, την υψηλότατη αίσθηση καθήκοντος και την ύψιστη θυσία τους για την Πατρίδα.

Αισθανόμαστε χρέος απέναντι σε όσους έδωσαν την ζωή τους και οφείλουμε να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την πατρίδα και τα ιδανικά της ελευθερίας και της δημοκρατίας, τα οποία οι ίδιοι υπερασπίστηκαν σθεναρά με τις γενναίες πράξεις τους.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, καθώς και για τους άνδρες και τις γυναίκες που τις υπηρετούν και που επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους​ πολλές φορές μέσα σε αντίξοες συνθήκες»

Δεν υπάρχουν σχόλια: