ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Πολάκης 2η παραγωγική σχολή δικαστών με έδρα Πάτρα

 
 
26-1-2024 Μέρος Α΄ εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας με ομιλητή τον  βουλευτή Χανίων και τομεάρχη ΕΠΕΚΕ του κόμματος
 
Ενώπιον 700 και ανω ατόμων, ο βουλευτής Χανίων τομεάρχης ΕΠΕΚΕ, Παύλος Πολάκης, από το βήμα της αίθουσας του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ, εξαπέλυσε κεραυνούς κατά της κυβέρνησης, μιλώντας εφ΄ όλης της ύλης και παρουσιάζοντας τις θέσεις και τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην προεκλογική περίοδο που του στοίχισαν την εκλογική του μείωση. 

Εξήγγειλε την δημιουργία δεύτερης σχολής παραγωγής δικαστών με έδρα την Πάτρα, μικρό όριο ηλικίας εξόδου των δικαστών από το σώμα, που το έχει διαβρώσει η επέμβαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη για να καλύπτει τις παρανομίες της. Υπάρχουν και έντιμοι δικαστές που θα στοιχηθούν  στο νέο πνεύμα που θα φυσήξει η 2η σχολή δικαστών, για να φθάσουν στο ακροατήριο, επανεξεταζόμενα όλα όσα σήμερα καλύπτονται., καθότι εάν δεν μπουν στο Σώμα νέοι δικαστές  --και υπάρχουν έντιμοι δικαστές που θα συνδράμουν το έργο της αναστήλωσης του δικαστικού κύρους-- δεν θα κάνουμε τίποτε.

Κατέκρινε την αισχροκέρδεια στα ράφια των σούπερ μάρκετ και τον πολιτικό εμπαιγμό του υπ. Ανάπτυξης με τα πρόστιμα-χάιδεμα στους κερδοσκόπους. 
 
Μίλησε για την γάγγραινα των κρατούντων την ενέργεια και το παιχνίδι υπέρ των εταιρειών που παίζεται εις βάρος των καταναλωτών από τις λιγοστές εταιρείες πετρελαιοειδών. 
 
Zήτησε απένταξη της ΔΕΗ από το Χρηματιστήριο και την δημιουργία κρατικοποίησης μίας από τις συστημικές τράπεζες ως εργαλείο για την άσκηση οικονομικής πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ ερχόμενον νσε κυβέρνηση. 
 
Από τα πυρά του δεν γλύτωσαν ζώντες και τεθνεώτες. Πρώτος δέχθηκε το πυρ ο συγχωρεμένος Σόιμπλε για την απαίτησή του να ιδιωτικοποιηθούν και τα 14 αεροδρόμια και να μην κρατήσει το κράτος ούτε αυτά της Θεσσαλονίκης και των Χανίων για στρατιωτικούς λόγους. 
 

Το β' Μέρος της ομιλίας Πολάκη σε επόμενο βίντεο, που ήδη έχει αναρτηθεί στο youtube. (ΔΕΙΤΕ: https://www.youtube.com/watch?v=Lt_WNckPZBo&t=4s).
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: