ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Χ. Γιαννούλης: Απρόθυμη η κυβέρνηση να δώσει λύσεις

 

Τις κινητοποιήσεις και τους αποκλεισμούς των δρόμων μπορεί να τις αποτρέψει μόνο ένας ειλικρινής Πρωθυπουργός που θα σκύψει στα προβλήματα των αγροτών!

«Οι αγρότες αντιλαμβάνονται ότι εξαπατήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, που άλλα τους έταζε προεκλογικά και άλλα πράττει. Τις κινητοποιήσεις και τους αποκλεισμούς των δρόμων μπορεί να τις αποτρέψει μόνο ένας ειλικρινής Πρωθυπουργός, που θα ενσκήψει στα προβλήματα τους και θα δώσει λύσεις». Αυτό τόνισε στο OPEN, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Τομεάρχης Ανάπτυξης Χρήστος Γιαννούλης.

 

«Την ώρα που καταγράφονταν πρωτοφανείς καθυστερήσεις στις πληρωμές των ενισχύσεων και των αποζημιώσεων των αγροτών, ο ΔΕΔΔΗΕ προχωρούσε σε διακοπή της παροχής ρεύματος σε εκατοντάδες πλημμυροπαθείς αγρότες.

Αντί να μπει πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα με τιμή που δεν θα υπερβαίνει το 0,07ευρώ/Kw, η κυβέρνηση προχωρά σε αναστολή πληρωμών στο ρεύμα για δύο χρόνια για τους πληγέντες αγρότες, το οποίο όμως στη συνέχεια θα πρέπει να αποπληρωθεί.

Η κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης θα λειτουργούσε ευεργετικά και για τους αγρότες και για τη μείωση του κόστους παραγωγής».

 Χ. Γιαννούλης: Απρόθυμη η κυβέρνηση να δώσει λύσεις στα προβλήματα των αγροτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: