ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Βερύκιος: «Όταν ακούτε για εξοπλισμούς 9 δισ...»

«Τα νούμερα δεν βγαίνουν, πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες», είπε ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, Δήμος Βερύκιος, μιλώντας στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη με αφορμή τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη για αγορά F-35 από τις ΗΠΑ.

Όπως εξήγησε ο στρατιωτικός συντάκτης, στο 106.5 stoKokkino και ανάρτησε το avg.gr: 

«Δεν αγοράζουμε 40 F-35, μπήκαμε στο πρόγραμμα για να αγοράσουμε». «Το ποσό των 9 δισεκατομμυρίων που ακούγεται δεν ισχύει, 9 δισ. κοστίζει μόνο το κέλυφος, το σκαρί του F-35», συνέχισε  ο Δήμος Βερύκιος, υπογραμμίζοντας πως «όταν ακούτε ότι μία προμήθεια έχει 9 δισεκατομμύρια, να το πολλαπλασιάζετε επί 4 για τον πλήρη οπλισμό». 

«Δεν βγαίνει η άσκηση, χρειάζονται 36 δισεκατομμύρια. Μόλις πριν μερικούς μήνες ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας,  Κωστής Χατζηδάκης, είπε ότι δεν μειώνει τον ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης επειδή κοστίζουν τα Rafale και οι φρεγάτες Belharra». 

«Πώς θα πάρουν F-35 όταν δεν μπορούν να ξεπληρώσουν τα Rafale και τις φρεγάτες;», διερωτήθηκε ο πεπειραμένος στρατιωτικός συντάκτης. 

Κληθείς να σχολιάσει την προσφορά των ΗΠΑ για δωρεάν παραχώρηση φρεγατών ενδιάμεσης λύσης, ήταν κατηγορηματικός: «Δεν ξέρω ποιος είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να χρησιμοποιήσει τη φράση «εντελώς δωρεάν», αλλά στα εξοπλιστικά το τσάμπα έχει πεθάνει». «Μας δίνουν τις φρεγάτες που έδιωξε το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό. 

Ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού πήγε στο Κογκρέσο και είπε κατηγορηματικά ότι δεν πρέπει να δοθεί ούτε ένα δολάριο από το υστέρημα του αμερικανικού λαού για πλοία με πλήρη αστοχία», κατέληξε ο Δήμος Βερύκιος, επιφυλάσσοντας και μία αποκάλυψη:

 «Οι ναύαρχοι δεν θα πουν “φέρε τα σαπάκια εδώ”. Γι’ αυτό και ο Νίκος Δένδιας είπε ενώπιον του Στέφανου Κασσελάκη τρεις φορές ότι η δωρεά θα γίνει αποδεκτή αν την εγκρίνει και αν την θέλει το Πολεμικό Ναυτικό».

ΑΚΟΥΣΤΕ: 105,5 Sto Kokkino
ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 30-01-24

Δεν υπάρχουν σχόλια: