ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Τέμπη: Και 2ος εμπειρογνώμονας «καίει» τον Καραμανλή

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο Κώστας Καραμανλής καθώς και η κατάθεση του δεύτερου εμπειρογνώμονα της επιτροπής που συνέταξε το «πόρισμα Γεραπετρίτη», Χρήστου Πυργίδη, «καίει» τον τότε υπουργό Μεταφορών.

Μετά τη μαρτυρία του κ. Προφυλίδη, και ο κ. Πυργίδης απάντησε σε σχετικό ερώτημα του εισηγητή της ΝΔ, Λ. Τσαβδαρίδη, πως το σύστημα ETCS θα μπορούσε να αποσοβήσει την τραγωδία. Εξήγησε δε πως εξαιτίας του συστήματος τα τρένα θα σταματούσαν αυτόματα και δεν θα συγκρούονταν.

Σε σχετική ερώτηση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κόκκαλη, ο μάρτυρας απάντησε πως πρέπει η Εξεταστική να ασχοληθεί με το ζήτημα της μεγάλης πυρκαγιάς μετά τη σύγκρουση των τρένων, γεγονός που οδήγησε τον κ. Κόκκαλη να ζητήσει από το προεδρείο την κλήση των εμπειρογνωμόνων που όρισε ο εφέτης ανακριτής, κ.κ. Βασιλάκος και Μπατζόπουλος, αλλά και εκείνου που όρισαν οι οικογένειες των θυμάτων, κ. Λακαφώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: