ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Στην Agrotica: Η μεγάλη απόβαση στη Θεσσαλονίκη

Τρακτέρ στον δρόμο
ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που θα πραγματοποιήσουν απόβαση με εκατοντάδες τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη, σ'υμφωνα με το , ενόψει και της διεθνούς έκθεσης Agrotica, η οποία ξεκινά αύριο Πέμπτη (1/2).

Ειδικότερα οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής ετοιμάζουν κάθοδο με τριακόσια τρακτέρ από διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας στο Νότιο Τόξο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, για αύριο και ενόψει των εγκαινίων της 30ης Agrotica, όπως επισήμανε ο Κώστας Χατζηπαραδείσης, αγρότης από τον Λαγκαδά. 
 
«Μέχρι τις 10:30 το πρωί, τα 300 τρακτέρ που θα φτάσουν στην πόλη από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις – από το λιμάνι, το Δερβένι και τα Μουδανιά– , θα έχουν τοποθετηθεί και σταθμεύσει πάνω στο πεζοδρόμιο, στο Νότιο Τόξο της ΔΕΘ, όπου και θα παραμείνουν καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου. Η τοποθέτησή τους θα γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχει ελεύθερη δίοδος προκειμένου να περνούν οι επισκέπτες της έκθεσης και όχι μόνο», δήλωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: