ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Παρομοίασε τους φοιτητές με ληστές του Κώδικα ΠΔ

 

 

Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ

Σε μια πρωτοφανή δήλωση σε βάρος των φοιτητών της χώρας που μέσα από τις συνελεύσεις τους αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καταλήψεις των πανεπιστημιακών σχολών για να διαμαρτυρηθούν για την υποβάθμιση των δημόσιων Πανεπιστημίων εν όψει της ίδρυσης ιδιωτικών με νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, προχώρησε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ κια μστον Παύλο Τσίμα.

«Η αστυνομία έχει επέμβει αρκετές φορές. Οι πρυτάνεις έχουν ευθύνη να ενημερώνουν για παράνομες πράξεις για να εκκενώνει καταλήψεις. Μια συνέλευση φοιτητών δεν μπορεί να νομιμοποιεί την κατάληψη που από τη φύση της ως πράξη είναι παράνομη» είπε ο πρωθυπουργός. Και συνέχισε:

«Γιατί μια εντός εισαγωγικών δημοκρατική διαδικασία μια συνέλευση φοιτητών δεν μπορεί να δικαιολογεί μια παράνομη πράξη. Είναι σα να βρισκόμαστε εδώ στο στούντιο δέκα άτομα και να αποφασίζουμε δημοκρατικά να πάμε να ληστέψουμε το διπλανό μπακάλικο», παρομοιάζοντας τους φοιτητές με ληστές, με άτομα του κοινού ποινικού δικαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: