ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Να της ευχηθούμε σιδηροκέφαλη και καλά στερεώματα



Και να της αναγνωρίσουμε ότι τουλάχιστον αυτή δεν πήρε την έδρα παραμάσχαλα, με το μετερίζιο σύνθημα «εμπρός στον τέτοιο που χάραξε ο έτσι...!»

Και μετά σου λένε γκρινιάρης ο Ν. Ανδρουλάκης, πιο πολύ γκρινιάρηδες οι βουλευτές της ΝΔ. Κια πως να μην είναι οι άνθρωποι και να συζητούν δεξιά και αριστερά ότι το κόμμα τους έγινε υποδοχέας της δυσαρέσκειας  των αποτυχημένων πολιτικών του ΠΑΣΟΚ, σε σημείο που να ψάχνεις με το κερί να βρεις Νεοδημοκράτη γκαραντί στο Μαξίμου του Κυρ. Μητσοτάκη.

Αν μιλήσουμε δε, για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, πως να μην έχει χίλια δίκια με την διείσδυση που επιχειρεί κάθε τόσο  η ΝΔ στο εσωτερικό του. Ούτε τους κανόνες καλής γειτονίας δεν σέβονται.

Μετά την συγκατοίκηση στο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης  επί συγκυβέρνησης ΜΔ-ΠΑΣΟΚ των τότε υπουργών Κυρ. Μητσοτάκη και Εύης Χριστοδουλοπούλου, φαίνεται πως τους έπιασαν οι... γλύκες (προς Θεού όχι... πονηρά) κια είπαν να ξανασυγκατοικήσουν, αυτή τη φορά στο Μαξίμου.

Και ως του θαύματος, δηλαδή τι θαύμα; Μαϊμού ήταν! Είναι γνωστό ότι από καιρό πιάναν τα προζύμια της συγκατοίκησης. Μέχρι σημείου που ο Κυριάκος το 2022 της είχε προτείνει  για επικεφαλής της Αμεξάρτητης Αρχής Προσωπικών δεδομένων! Είχε τον σκοπό του ο άνθρωπος, άλλο εάν δεν την αφησε να δεχθεί τη θέση ο Ν. Ανδρουλάκης!

Η Χριστοφιλοπούλου λοιπόν από χθες εντάχθηκε στην λίστα  των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που μετακομίζουν στο Μαξίμου. Να της ευχηθούμε λοιπόν καλά στερεώματα και σιδηροκέφαλη!

Τουλάχιστον αυτή, δεν πήρε την έδρα παραμάσχαλα. Θα μου πείτε αφού δεν είχε έδρα τι να πάρει παραμάσχαλα;  

Από κοντά θα βρεθεί κι ο Λοβέρδος, με το επαναστατικό σύνθημα Μπρος στον έτσι, που χάραξε ο τέτοιος»!

Ρωτάω, δεν είπα ότι έγινε, αν και δεν είναι απίθανο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: