ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Με απόκρυφα νοήματα υποψηφιότητα Βασίλη Αϊβαλή

 



Την Δευτέρα, ίσως ξεκαθαρίσει και επισήμως την διάσταση των προθέσεών του αναγκαίων για την διεκδίκηση του Δήμου Πατρέων!

«Θεωρώ ότι είναι κατανοητό ότι όταν ένας άνθρωπος έχει ενεργό συμμετοχή, πλέον των δέκα ετών, στον επιστημονικό του φορέα, η οποιαδήποτε πρόταση εμπλοκής του στο πεδίο της πολιτικής δεν του είναι αδιάφορη, πολλώ δε μάλλον όταν οι προτάσεις που δέχεται αφορούν ευρύτερους συνθετικούς σχηματισμούς, οι οποίοι ξεπερνούν τα στενά όρια των κομμάτων και των κομματικών παρατάξεων.

Το σημαντικότερο όμως είναι σε όλες τις περιπτώσεις που προαναφέρατε να είναι χρήσιμος για την κοινωνία και τον τόπο, και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είναι ώριμες οι συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση μια τέτοια προωθημένη συνθετική πρόταση είναι η μόνη η οποία θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον μου για δραστηριοποίηση στην ενεργό πολιτική, και προφανώς τέτοιες προτάσεις δύσκολα προκύπτουν στην κεντρική σκηνή».

Τα παραπάνω, μεταξύ πολλών άλλων είχε δηλώσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον «Νεολόγο» των Πατρών στο φύλλο της Παρασκευής 24 Ιουνίου και απαντώντας στο ερώτημα για την προοπτική εμπλοκής του στην Αυτοδιοίκηση.

Κι επειδή αυτή η συνέντευξη  περιείχε και άλλα σημεία ακόμη, που εμπεριέχουν το σημείο της ελλειπής ενημέρωσης για τους σκοπούς με τους οποίους θα προχωρήσει, το Istologio G. Mosxou επιφυλάσσεται να τοποθετηθεί για την Δευτέρα που θα λέχουν γίνει οι ανακοινώσεις του κ. Αϊβαλή.

Ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου ∆υτικής Ελλάδας Βασίλης Αϊβαλής, αναμένεται να ανακοινώσει την προσεχή ∆ευτέρα 28 Νοεμβρίου και επίσημα την απόφασή του να διεκδικήσει το ∆ήμο Πάτρας.

Γι αυτό ενημέρωσε χθες το απόγευμα  Πέμπτης, με δελτίο Τύπου  και επισήμως τα δημοσιογραφικά γραφεία αναφέροντας τα εξής:

«Τη ∆ευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι σας καλώ στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΣΗΕΠΗΝ (Μαιζώνος 200, Πάτρα) όπου θα προβώ στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου για τον ∆ήμο Πατρέων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές».

Πάντως την Δευτέρα, κατά την  συνέντευξη που θα παραχωρήσει, ίσως ξεκαθαρίσει και επισήμως την διάσταση των προθέσεών του για την διεκδίκηση του Δήμου Πατρέων!

Κι αυτό με δεδομένο ότι έχουν προηγηθεί επαφές του Β. Αϊβαλή με κομματικούς φορείς της πόλης και το ζητούμενο είναι πως και με ποιους θα προχωρήσει, διότι τα διαρρέοντα ότι έχει ήδη συγκροτήσει επιτελείο  ετοιμοπόλεμο και άλλα, είναι στην σφαίρα της φαντασίας, καθώς μέχρι τις δημοτικές εκλογές πιθανόν να έχουν μεσολαβήσει οι βουλευτικές, από των οποίων το αποτέλεσμα θα κριθεί και η περαιτέρω αντίληψη  συμμαχιών κ.α.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: