ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Ανεύθυνοι κατά τον Αντιδήμαρχο Κ. Πετρόπουλο!



Απαράδεκτος χαρακτηρισμός των γονέων του ΕΕΕΚ Αχαΐας στον ΣΚΑΪ Πάτρας πυροδότησε σύγκρουση στο Δημ. Συμβούλιο!

Το ζήτημα της φιλοξενίας των ατόμων που ΕΕΕΚ Αχαΐας απασχόλησε την π. εβδομάδα τον τοπικό Ρ/Σ του ΣΚΑΪ, ο οποίος φιλοξένησε τον αντιδήμαρχο Παιδείας Κώστα Πετρόπουλος.

Όπου σε κάποια αποστροφή της συζήτησης εξήλθε των οδόντων του η ύβρις για τους γονείς των παιδιών οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν από τον ίδιο ως  ανεύθυνοι!

Το ζήτημα επανήλθε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, την περ. Παρασκευή, με τον εκπρόσωπο της Νέας Πάτρας Νίκο Νικολόπουλο να εκρήγνυται για τον απαράδεκτο χαρακτηρισμό του αντιδημάρχου, καθώς ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος έχει προσωπική πείρα της αγωνίας που περνούν αυτοί οι γονείς που  φέρουν το βαρύ φορτίο!

Και εκεί στηλιτεύτηκε η αδιαφορία του Δήμου του κ. Πελετίδη, που επί οκτώ χρόνια κώφευε στην σύγκλιση της Επιτροπής Ισότητας και μόλις την περ. εβδομάδα την συγκάλεσαν.

Αλλά το ζήτημα αυτό δεν είναι το μοναδικό, το ίδιο γίνεται και με την Επιτροπή Διαβούλευσης που συγκαλέσθηκε πέρυσι μία φορά και άλλη μία φορά φέτος.

Κι ας μην μιλήσουμε για την Επιτροπή Ονοματοθεσίας, που βρίσκεται στα αζήτητα, καθώς πρέπει ναν ληφθεί απόφαση για ονοματοδότηση  με ονόματα επιφανών αγωνιστών της Αριστεράς, που όμως δεν ζήτησαν να ταφούν ως κομμουνιστές όπως καλή ώρα ο Μίκης...

Πάντως για να επανέλθουμε στο θέμα:

 «Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αχαΐας είναι δημόσιο σχολείο, ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης ανήκει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και σε αυτό φοιτούν μαθητές με βαριές και πολλαπλές αναπηρίες (βαριά νοητική υστέρηση, αυτισμός, επιληψία τύφλωση, κώφωση, κινητικά προβλήματα). Καλύπτει γεωγραφικά τον πολεοδομικό ιστό της Πάτρας και της Νοτιοδυτικής Αχαΐας και σε αυτό είναι εγγεγραμμένοι για τη σχολική χρονιά 2022-2023 εκατόν έξι (106) μαθητές.

Μείζον πρόβλημα για το σχολείο αποτελεί η κτιριακή υποδομή.

Το σχολείο φιλοξενείται από το 2012 στον ισόγειο χώρο ιδιοκτησίας του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών στην περιοχή Μποζαΐτικων, με καθεστώς χρησιδανείου το οποίο όμως έχει λήξει από το 2013.

Εκκρεμεί εντολή έξωσης του σχολείου από τον ιδιοκτήτη με αποδέκτη το Δήμο Πατρέων από τον Σεπτέμβριο του 2021».

Και ο Δήμος Πατρέων, όπως και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, βλέπει το θέμα του ΕΕΕΕΚ Αχαΐας ως βαρύ φορτίο, που θα ήθελε να το ξεφορτωθεί!

___________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ στο Istologio G. Mosxou:

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Συγκρότηση 5μελούς επιτροπής για την κατάσταση στο ΕΕΕΕΚ Αχαΐας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: