ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Ολοκληρώνεται η στροφή του συγκροτήματος Μαρινάκη

«Το Βήμα»:
Το φύλλο της 14 Νοεμβρίου 2022, της εφημερίδας «Το Βήμα», δίνει το σήμα της εκκίνησης! Πάντα το συγκρότημα προλάβαινε εγκαίρως να αναπροσαρμόσει την γραμμή του εν όψει μεγάλων πολιτικών αλλαγών.

 

«Το Βήμα»:  Εκτός εφημερίδας, σύμφωνα με πληροφορίες  βρίσκεται ο διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης. Ο κ. Καρακούσης, ο οποίος βρισκόταν εδώ και αρκετό διάστημα υπ’ ατμόν,  υπέβαλε την παραίτηση του η οποία έγινε δεκτή από την ιδιοκτησία του εντύπου.

Κι αυτές οι αλλαγές γίνονται καθώς το συγκρότημα Μαρινάκη φαίνεται να ματαβάλλει την πολιτική του έναντι του καθεστώτος Μητσοτάκη, μετά τις δημοσκοπικές ενδείξεις για αλλαγή πολιτικής σελίδας της χώρας στις επικείμενες εκλογές! 

Με φανερή πια την αδυναμία του Κυρ. Μητσοτάκη να συγκρατήσει την κυβέρνηση Mitsotakis Α.Ε του Μαξίμου, υπό τον έλεγχό του και με ραγδαίες τις αλλαγές στην προτίμηση του εκλογικού σώματος, ο Μητσοτάκης επιδίδεται σε ασκήσεις εξόδου, από το αδιέξοδο στο οποίο με υθύνη του έχει περιέλθει, επισκεπτόμενος  σήμερα την Αχαΐα, το κάστρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για να εξαγγείλει έργα που δεν θα υλοποιήσει καθώς οι δελφίνοι της ΝΔ του ετοιμάζουν... εξόδιο ακολουθία, μετά την αποτυχία του στις εκλογές!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τη θέση του Αντώνη Καρακούση, τουλάχιστον προς το παρόν, θα αναλάβει ο διευθυντής των «Νέων» Γιώργος Μαντέλας, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα υπάρχουν οι δύο εφημερίδες και θα λειτουργούν ακόμη περισσότερο ως συγκοινωνούντα δοχείο, με κάποιους να μιλούν ακόμη και για ενοποίηση.

Πάντως, στο «Βήμα» αναμένεται να έχει αναβαθμισμένο ρόλο ο Γιάννης Πρετεντέρης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: