ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Νέος Συνδικαλιστικός Φορέα στα Πανεπιστήμια



Συγκροτείται από Νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με στόχο να αθροίσει ευρύτερες δυνάμεις και να ενώσει τους/τις φοιτητές/-τριες που συντάσσονται με το αίτημα για πολιτική αλλαγή!

«...Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλεί κάθε φοιτητή και φοιτήτρια που εντάχθηκε στις τάξεις του κόμματος, να πάρει μέρος στην Ιδρυτική Συνδιάσκεψη του νέου μας φορέα στα Πανεπιστήμια και να συμβάλει στη δημιουργία αυτού».

Αυτά αναφέρονται σε σημείωμα της οργανωτικής επιτροπής, που ανέλαβε την συγκρότηση του νέου φορέα, με δεδομένη την παρουσία νέων δυνάμεων στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

«Η οργάνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., με την έναρξη του φετινού ακαδημαϊκού έτους, πήρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει στην ίδρυση ενός νέου συνδικαλιστικού φορέα μέσα στα Πανεπιστήμια. Η ιδρυτική Συνδιάσκεψη  του νέου φορέα αυτού θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 10/11 Δεκεμβρίου.

Σε μια συγκυρία όπου οι νέοι και οι νέες ασφυκτιούν, όπου ο συνδικαλισμός πλήττεται τόσο από την απονομιμοποίηση του, ως κυρίαρχη αντίληψη, αλλά και από χρόνιες κακές πρακτικές.

Δημιουργούμε έναν φοιτητικό συνδικαλιστικό φορέα που θα μπορεί πραγματικά να εκφράσει τα προβλήματα και τις αγωνίες των νέων ανθρώπων μέσα στα Πανεπιστήμια, με στόχο να αθροίσει ευρύτερες δυνάμεις και να ενώσει τους/τις φοιτητές/-τριες που συντάσσονται με το αίτημα για πολιτική αλλαγή.

Ύστερα από το οργανωτικό άλμα τόσο του Κόμματος όσο και της οργάνωσης Νεολαίας μετά τις  εσωτερικές εκλογές της 15ης του Μάη, κοινό στόχο αποτελεί η ισχυροποίηση της παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε κοινωνικό χώρο και η εμπλοκή των νέων μελών στην προσπάθεια αυτή.

Στο πλαίσιο αυτό, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλεί κάθε φοιτητή και φοιτήτρια που εντάχθηκε στις τάξεις του κόμματος, να πάρει μέρος στην Ιδρυτική Συνδιάσκεψη του νέου μας φορέα στα Πανεπιστήμια και να συμβάλει στη δημιουργία αυτού.

Έχοντας παράλληλα ξεκινήσει πανελλαδική καμπάνια για την συγκρότηση του νέου φορέα με κεντρικό hashtag το «#ψάξου», διοργανώνοντας εκδηλώσεις σε πολλά ιδρύματα της χώρας αλλά και με κάθε μέσο το οποίο διαθέτουμε, δίνουμε την μέγιστη δημοσιότητα στη νέα αυτή προσπάθεια. 

Η ιδρυτική διακήρυξη, που θέτει τις αρχές με βάση της αξίες του χώρου μας αλλά και όλη την προηγούμενη του παρουσία μέσα στα Πανεπιστήμια βρίσκεται στο παρακάτω λινκ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePfzaLra1uwou7ewpbtYCHsaHO39KtmJaPHjJQX0IuY224-A/viewform?fbclid=IwAR3PJDQx8lLUSE0EwwjLlTh05qjjnVQw1RTvbkGrKI6TEGv0a74S668dUgE

Στο παραπάνω λινκ δίνεται η δυνατότητα υπογραφής της ιδρυτικής διακήρυξης. Κάθε φοιτητής και φοιτήτρια που υπογράφει την ιδρυτική διακήρυξη θα μπορεί να συμμετέχει ισότιμα στις διαδικασίες ίδρυσης του νέου αυτού συνδικαλιστικού φορέα.

Καλούμε όλους/όλες τους/τις συντρόφους/-ισσες να κοινοποιήσουν τον σύνδεσμο με την ιδρυτική διακήρυξη σε κάθε φοιτητή/-τρια που γνωρίζουν, μέλη και μη του Κόμματος, ώστε τον Δεκέμβρη να προχωρήσουμε όλοι και όλες μαζί στην δημιουργία του νέου μας συνδικαλιστικού φορέα στα Πανεπιστήμια.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους Σπουδάζουσας στα εξής τηλέφωνα:

Λαμπαδάς Ευθύμης: 6975790149

Λυκοπάντης Γιώργος: 6949143521».

Δεν υπάρχουν σχόλια: