ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Ανοικτή επιστολή του Θόδ. Κανελλόπουλου της ΔΑΚΕ

 


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα εξαγγείλει σήμερα το πρόσωπο που θα διεκδικήσουμε το Δήμο Πατρεών;

 

Η 1η μέρα της διήμερης περιοδείας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα, ολοκληρώθηκε με ομιλία στο «Royal».

Σε μια κατάμεστη αίθουσα έκανε αναφορές για τα επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά «ξεδίπλωσε» το οράματά του και το αναπτυξιακό χάρτη για την Ελλάδα, την Αχαΐα και την Πάτρα ειδικότερα.

Εξήρε το ρόλο που θα μπορούσε να παίξει στο μέλλον η 3ης πόλη της χώρας, η Πάτρα, ως πύλη προς την Δυτική Ευρώπη.

Δυστυχώς όμως οι εξαγγελίες αυτές, αλλά και οι αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου Πατρέων, δεν συνοδεύονται με το πρόσωπο ή τα χαρακτηριστικά του που η Κεντροδεξιά Παράταξη θα διεκδικήσει τον Δήμο της Πάτρας, στις εκλογές του 2023.

Ένα πρόσωπο, Αυτοδιοικητικό ή Πολιτικό, που θα ενώσει την παράταξή μας και θα διεκδικήσει με αξιώσεις, να φέρει στο Δήμο Πατρέων τις αναπτυξιακές προϋποθέσεις που όλοι οραματιζόμαστε.

Ελπίζω σήμερα και στην συνέντευξη που θα παραχωρήσει ο πρωθυπουργός προς τους δημοσιογράφους, να του τεθεί το ερώτημα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 στο Δήμο Πατρέων.

Θέλω να πιστεύω ότι θα δώσει το στίγμα της επιλογής, για τα χαρακτηριστικά του προσώπου που θα φέρει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην Πάτρα, διεκδικώντας με αξιώσεις την Δημοτική Αρχή, που έχει γίνει Βορά μετά την μεταπολίτευση στα χέρια της Κεντροαριστεράς και της Κομμουνιστικής οπισθοδρόμησης.

Το πρόσωπο που και θα οριστικοποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους, ώστε να έχει τον απαιτούμενο πολίτικο χρόνο για την εκλογική επιτυχία.

Κάθε καθυστέρηση θα αποτελεί, είτε επιλογή ήττας, είτε επιλογή «σκοτεινών» πολιτικών συναλλαγών, που ιστορικά η βάση της Νέας Δημοκρατίας έχει καταδικάσει.      

   

      ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

         Συνδικαλιστής ΔΑΚΕ ΕΔΟΠ/ΔΕΗ,

         Μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ,

                                      Εκπρόσωπός της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: