ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Με ψέματα τώρα, μετά την ''πρόγκα'' που έφαγαν!

 

Έκρυψαν ότι η Μητσοτάκης  ΑΕ, με νόμο το 2020 κατάργησε την προστασία α' κατοικίας, που είχε επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και ο Οικονόμου κατηγορεί την παθούσα για ολιγωρία!

Με ψέματα προσπάθησε ο κυβερνητικός ψεύτης να πείσει για το δίκαιο της απόπειρας αρπαγής της μοναδικής κατοικίας της Αω. Κολοβού, καθώς χτες βούϊξε το διαδίκτυο από την κατάφορη αδικία εις βάρος της, κάτι ξεσήκωσε τον κόσμο για να βρεθεί αλληλέγγυος.

Με νόμο το 2015, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποχρέωσε τις τράπεζες να προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις στους οφειλέτες με α' κατοικία και απαγορεύτηκε η κατάσχεσή της. Πλην όμως το 2020 η κυβέρνηση του ανάλγητου Μητσοτάκη άλλαξε τον νόμο και αππεσυρε την προστασία της α' κατοικίας. 

Τώρα ο κυβερνητικπός εκπρόσωπος μιλάει για δήθε εργαλεία, που αποτρέπουν την κατάσχεση! Το ψέμα του δεν έχει όρια. Μα η κυβερνησή του αφαίρεσε την προστασία της α' κατοικίας. Κι από χτες μπήκε μπροστά η παραμυθομηχανή του Μαξίμου ΑΕ! Ότι δήθεν με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε η κατάσχεση!

Επί τόπου έσπευσε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να συμπαρασταθεί στη χαμηλοσυνταξιούχο δημοσιογράφο. Στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού βρέθηκαν για συμπαράσταση, επίσης ο διευθυντής της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος,  η Ρένα Δούρου, ο Νίκος Παππάς και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσιώτης

Ο Χρήστος Σταϊκούρας κλήθηκε χθες να δώσει απαντήσεις για την ασυδοσία των τραπεζών και των funds, σε επίκαιρη ερώτηση της Έφης Αχτσιόγλου, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Λυπηρό γεγονός να βγάζουν στο σφυρί σπίτι οφειλετών για 15.000 ευρώ», δήλωσε η δικηγόρος της. Να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος χάνει τη μοναδική της κατοικία για χρέη 15.000 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες.

Όπως η ίδια έχει δηλώσει ζει με μια σύνταξη 700 ευρώ. Όλους τους προηγούμενους μήνες είχε γίνει και πάλι προσπάθεια απομάκρυνσής της από το σπίτι της, όμως, με τη δυναμική συμμετοχή συναδέλφων της δημοσιογράφων, αλλά και την παρουσία εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, η έξωση δεν έγινε ενώ προχώρησαν δικαστικές διαδικασίες για την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης.

Αυτά ήταν και τα στοιχεία, που απέτρεψαν την κατάσχεση των οικοσκευών, πλην μερικών επίπλων,  που τα φόρτωσαν οι... μαυραγορίτες του Μητσοτάκη, τύπου Πάτση, στο φορτηγό που περίμενε στον δρόμο. Τα υπόλοιπα έμειναν στην οικία της Κολοβού, με παραβιασμένη την εξώπορτα του διαμερίσματός της.

 

Ο Γιάννης Οικονόμου κάλυψε την βαρβαρότητα με ψέμα, από τη Θεσσαλονίκη 

 

Στο μεταξύ, ευρισκόμενη σε αδιέξοδο και πρόγκα από τα κοινωνικά δίκτυα και απ' όλον τον πολιτικό κόσμο, ο Γιάννης Οικονόμου που πραγματοποίησε από τη Θεσσαλονίκη την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά της Ιωάννας Κολοβού.

Υποστήριξε ψευδώς ότι αν και η κυβέρνηση έχει βελτιώσει το νομοθετικό πλαίσιο ώστε οι πολίτες να μην κινδυνεύουν να χάσουν το μοναδικό τους σπίτι, στην περίπτωση της Ιωάννας Κολοβού δεν αξιοποιήθηκαν αυτές οι δυνατότητες.

Μάλιστα, κατηγόρησε την παθούσα ότι σε κανένα στάδιο της διαδικασίας δεν αξιοποίησε τις δυνατότητες που δίνει ο νόμος επικαλούμενος απάντηση της Εθνικής Τράπεζας στον Χρήστο Σταϊκούρα και στη συνέχεια κρύφτηκε πίσω από το τραπεζικό απόρρητο αφήνοντας ευθείες αιχμές για το πραγματικό ποσό οφειλής.

Δηλαδή, ειναι τόσο γελοίος ο κυβερνητικός ψεύτης, που δήθεν δεν γνωρίζει ότι η κυβέρνηση του Μητσοτάκη είναι αυτή που δίνει το πράσινο φως για τέτοιες εγκληματικές πράξεις! 

Ο δε Οικονόμου, δεν είπε κουβέντα για τις αποκαλύψεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι πάνω από 4 εκατομμύρια οφειλέτες απειλούνται με καταστροφή ενώ ανέρχονται στις 700.000 τα σπίτια που είναι προς πλειστηριασμό. Όλα αυτά συγκροτούν ένα κεφ'αλαιο 40 δις ευρώ! Θα συνεχίσει να αδιαφορεί η κυβέρνση, υπέρ των κορακιών; Ή επιτέλους θα δώσει ευκαιρία νέου διακανονισμού; Διότι αυτόν που προσφέρουν οι τράπεζες είναι Δούρειος Ίππος για χαντάκωμα όσων τον υπογράψουν. Απόδειξη ότι ούτε το 3% των δανειοληπτών δεν προσφέρθηκε να θέσει οικειοθελώς το κεφάλι του στην καρμανιόλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: