ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Κεραυνοί κατά Μητσοτάκη από τον Γιώργο Κύρτσο!

 

Ο ευρωβουλευτής μιλά στο Kontra24 για το σκάνδαλο των Παρακολουθήσεων

Γ. Κύρτσος στο Kokkino105,5:  «Τώρα ξεκινάει ο χορός των αποκαλύψεων»

Κεραυνοί κατά Μητσοτάκη! Ο Γιώργος Κύρτσος μίλησε στο Kontra24 και στην Αναστασία Γιάμαλη για το σκάνδαλο των Παρακολουθήσεων. 

Κατηγορεί  τον Μητσοτάκη, με αφορμή τις παρακολουθήσεις από την συντονισμένη ΕΥΠ με το ισραηλινό σύστημα Predator, για επαναφορά στην πολιτική ζωή των μετεμφυλικών πρακτικών από τους νικητές του Εμφυλίου, που έβλεπαν παντου εσωτερικούς εχθρούς! 

Αναφέρθηκε στο χρονικό της διαγραφής του από την ΝΔ με ειδοποίηση από τον Γραμματέα του κόμματος Μαρινάκη και υπενθύμισε ότι ο ίδιος και ο Ν. Ανδρουλάκης είναι μέλη της Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου. 

Ακόμη μίλησε για την πανδημία, λέγοντας πως δεν μπορώ να μην επισημάνω ότι ήταν λάθος η διαχείρισή της, που κόστισε χιλιάδες νεκρούς! 

Γ. Κύρτσος στο Kokkino105,5:  «Τώρα ξεκινάει ο χορός των αποκαλύψεων»

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος. Η καραμανλική σχολή έχει μια ποιότητα σε σχέση με την μητσοτακική σχολή, είπε, για να προσθέσει ότι «η μητσοτακική σχολή είναι ό,τι πιο βρώμικο έχει περάσει από τη Νέα Δημοκρατία, διαπλεκόμενη, διεφθαρμένη, με μεγάλο ενδιαφέρον για το χρήμα».

«Η Νέα Δημοκρατία έχει καταντήσει κέλυφος κόμματος», είπε ο Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος χαρακτήρισε τις αποκαλύψεις του Βήματος και των Νέων  πολύ σημαντικές. 

«Τώρα ξεκινάει ο χορός των αποκαλύψεων. Ο ανιψιός είναι δυσαρεστημένος με το θείο, οι ομάδες που κάνουν τις παρακολουθήσεις αυτονομούνται και ανησυχούν για το μέλλον τους», υπογράμμισε με έμφαση ο ευρωβουλευτής. 

Παράλληλα, ο Γιώργος Κύρτσος αποκάλυψε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του ευρωκοινοβουλίου έλεγξαν το κινητό του και δεν έχει μολυνθεί από Predator, ενώ προανήγγειλε ότι τώρα ξεκινάει μία σύνθετη τεχνική διαδικασία, για να ελεγχθεί τυχόν επισύνδεση από την ΕΥΠ.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: