ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Το παν είναι η... ψυχολογία και όχι η άδεια τσέπη!


Κάτι τέτοια βιβλία διαβάζει ο παρλαπίπας Γεωργιάδης -τηλεπωλητής βιβλίων άλλωστε- και μας τα πασάρει ως εγχειρίδια του πλούτου!


Αυτό το βιβλίο - λένε οι πληροφορίες- διάβασε, προσηλωμένος στα νοήματά του, ο υπουργός ανάπτυξης της... κοτσάνας του. Και μας το σερβίρει κάθε τόσο το νόημά του. 

Το ζήτημα είναι να φτιάχνουμε την ψυχολογία μας και να αδιαφορούμε για την άδεια τσέπη μας!  Κάτι τέτοια βιβλία διαβάζει ο παρλαπίπας Γεωργιάδης -τηλεπωλητής βιβλίων άλλωστε- και μας τα πασάρει ως εγχειρίδια του πλούτου! Ε, τα ακούει αυτά ο Πολάκης και πέστε μου: Έχει αδικο που τον καταχεριάζει καθε τόσο;

Και μην ξεχνάμε ότι η πάγια προπαγάνδα της Δεξιάς, ως επικάλυψη της οικονομικής ένδειας των φτωχών, είναι το γνωστό «δεν πειράζει που είμαστε φτωχοί, έχει ο Θεός για μας».

Αντίστοιχο ρηθέν υπάρχει και στα μυθεύματα του Χότζα: Σχετικά με την θαλασσοταραχή εν πλω, όπου ο φτωχός πολίτης ακούει τον μουσουλμάνο ιερομένο να τον παρηγορεί, ότι ο δεν θα πνιγούν, διότι ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Κι ο πολίτης φοβισμένος να του υπενθυμίζει: Ναι Χότζα μου, αλλά η βάρκα είναι μικρή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: