ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Σταθερότατη είναι η αβίωτη πολιτική Μητσοτάκη!


Ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την επίσκεψη του αρχηγού της ΝΔ στην Πάτρα, υπό τις διαμαρτυρίες φοιτητών!

Κινητοποίηση - πορεία διαμαρτυρίας για την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα στην Πάτρα. 

Η Ακτή Δυμαίων έκλεισε για αρκετή ώρα από πολυμελή ομάδα αστυνομικών με κλούβες (πέντε διμοιρίες ΜΑΤ) στο ύψος της Ελευθερίου Βενιζέλου. σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η προσέγγιση των διαδηλωτών στο σημείο όπου θα μιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα αρκετά μακριά, κοντά στην είσοδο του ΟΛΠΑ,  από στον πολυχώρο «Royal» όπου μίλησε ο Κυρ. Μητσοτάκης, σε κεντρική πολιτική εκδήλωση ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας είχαν συγκεντρωθεί περίπου 100 φοιτητές κυρίως διαμαρτυρόμενοι για αυτή την επίσκεψη.

Νωρίτερα, επίσκεψη στο εργοτάξιο του αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου, που έχει βαλτώσει εδώ και καιρό, αλλά  και στο φράγμα Πείρου - Παραπείρου, που έγινε επί Περιφερειάρχη Κατσιφάρα,  έκανε σήμερα το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης,, ενώ νωρίτερα παρέστη στην υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του σιδηροδρομικού άξονα Ροδοδάφνη - Ρίο,  υπό την γνώση ότι δεν πρόκειται να υλοποιηθεί υπό την πρωθυπουργία του, αφού  ο ίδιος είναι σε αποδρομή!

Επίσης επισκέφθηκε την Κάτω Αχαΐα και κατόπιν ερχόμενος στην Πάτρα προσκύνησε στον ΙΝ Αγ. Ανδρέα, μήπως και σωθεί στις εκλογές που έρχονται!

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:  Πρωθυπουργός των Πάτσηδων, των υποκλοπών

Στο μεταξύ, από τον ΣΥΡΙΖΑ δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση:

«Όταν ο Πρωθυπουργός των Πάτσηδων, των υποκλοπών και της ακρίβειας τολμά και μιλά για προστασία των πολιτών και σταθερότητα, εννοεί σταθερότητα στις εκρηκτικές ανατιμήσεις, τη μείωση των εισοδημάτων, τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου από κάθε λογής γαλάζιες ακρίδες και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Οι πολίτες νιώθουν στο πετσί τους κάθε μέρα όχι μόνο τα αποτελέσματα της πολιτικής Μητσοτάκη αλλά και την εξοργιστική αλαζονεία του.

Και έχει καταλάβει μέχρι και ο ίδιος πλέον, ότι όποτε και αν γίνουν εκλογές, όσα ψέματα και να πει, όσα πλαστά διλήμματα και να θέσει, θα αποτελέσει μία θλιβερή ανάμνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: