ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Προπαγανδιστική καταχώρηση το δελτίο Τύπου της ΝΔ



 

Χρωστάει τα μαλλιά του κεφαλιού του το κόμμα  που έχει μπήξει 340 εκατομ. ευρώ στις τράπεζες και άλλα 12 εκατομ. οι υπουργοί του, αλλά σπαταλά κι άλλα μήπως κρατηθεί στην κυβέρνηση!

Με πληρωμή στα ΜΜΕ καταχώρησης, που αναφέρεται στον σκοπό της επίσκεψης του Μητσοτάκη στην Αχαΐα, η ΝΔ δελεάζει προκειμένου να κάνει τη δουλειά της!

Δεν την ενδιαφέρει το χρέος που δημιουργεί επιπρόσθετα και προστίθεται σε αυτό των 340 και πάνω εκατομμυρίων που ήδη χρωστά και δίνει το δικαίωμα στους τραπεζίτες να την κρατούν όμηρο των επιθυμιών τους. Αλλά και η κυβέρνηση της ΝΔ καρατά τους τραπεζίτες με τον νόμο περί απαλλαγής των στελεχών των τραπεζών από ευθύνες  για δάνεια που δίνουν χωρίς εγγύηση.

Έτσι σε περίπτωση που μία τράπεζα φθάνει στο χείλος της χρεωκοπίας, όπως συνέβη στο παρελθόν έρχεται πρόθυμη η κυβέρνηση  να  της κάνει ανακεφαλαιοποίηση, με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου!

«Με περισσότερα από 80 έργα, υλοποιούμε το όραμά μας για την «Πάτρα του 2030», αναφέρει Kyriakos Mitsotakis στην σελίδα του στο  FaceBook.

«Επισκέφθηκα μια σειρά από μεγάλα έργα που υλοποιούνται στην Αχαΐα. Έργα με εξασφαλισμένους πόρους, που βελτιώνουν τη ζωή των κατοίκων και κάνουν την Αχαΐα πρωταγωνίστρια στο αναπτυξιακό μας όραμα για την Ελλάδα. Αλλάζουμε την Ελλάδα, αλλάζουμε την Αχαΐα».

Αυτά αναφέρει ο  Kyriakos Mitsotakis στην επί πληρωμή προπαγανδιστική του αναφορά, με την σημείωση στην επικεφαλίδα της αναφοράς του ότι τα γραφόμενά του αποτελούν καταχώρηση «Χορηγούμενη, που πληρώθηκε από ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Και η απάντηση έρχεται αυθόρμητα: Κύριε Μητσοτάκη, πέστε αλεύρι. Η Κολοβού, η γερόντισσα, σε γυρεύει. Να πληρώσετε κι άλλη καταχώρηση για να της το πείτε αυτό για τα 80 έργα, αλλά πληρώστε κιόλας τα 340 εκ. ευρώ που χρωστάει το κόμμα σας η ΝΔ, στις τράπεζες, καθώς και τα άλλα 12 εκατομμ. που χρωστάνε οι υπουργοί σας στις τράπεζες.

Γιατί αλλιώς πάλι ο Έλληνας φορολογούμενος θα κληθεί να ανακεφαλαιώσει τις τράπεζες, που εσείς τους δώσατε το ελεύθερο και ανεξέλεγκτο να χορηγούν δάνεια χωρίς εγγύηση στους κολλητούς σας, αλλά και να πετάξουν στον Καιάδα σαράντα τέσσερις χιλιάδες (44.000) δανειολήπτες, που λόγω της κρίσης των μνημονίων που προκαλέσατε, αδυνατούν να ξεπληρώσουν και τα κοράκια, οι κολλητοί σας, ζητούν να τους πάρουν τα σπίτια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: