ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Ο Νίκος Φίλης στον ΕΕΣ Πατρών στις 2 Δεκεμβρίου



Ομιλητής με θέμα «Για το Δημόσιο Δημοκρατικό Σχολείο της Ισότητας και της Ποιότητας: Η Επόμενη Μέρα»

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση της Οργάνωσης Μελών Εκπαιδευτικών της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με θέμα “Για το Δημόσιο Δημοκρατικό Σχολείο της Ισότητας και της Ποιότητας: Η Επόμενη Μέρα», πραγματοποιείται στην Πάτρα..

Συγκεκριμένα:

Η Οργάνωση Μελών Εκπαιδευτικών της Νομαρχιακής Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει  ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 7:00 μμ το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, Πλατεία Γεωργίου Α 25 στην Πάτρα με θέμα:

«Για το Δημόσιο Δημοκρατικό Σχολείο της Ισότητας και της Ποιότητας: Η Επόμενη Μέρα»

Ομιλητής:

·        Νίκος Φίλης, Βουλευτής Α' Αθήνας, Τομεάρχης Παιδείας της Κ.Ο. του  ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, πρώην Υπουργός Παιδείας.

Στην εκδήλωση θα παρέμβουν οι Βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: