ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Μα και τοπάνης ο κ. Μελλάς; Α, πα πα αποκλείεται!


Αλλά όπως τα 'φερε η μοίρα, τι να έκανε, αφού τον πίεζε ο Γ. Ρώρος να μάθει  ποιανού είναι τα πρόβατα στο Αποτεφρωτήριο; Του απάντησε: «Αρμέγω κάθε πρωί το γάλα και το δίνω στον Κοινωνικό Οργανισμό για τις ανάγκες του κόσμου»!

Δεν θα περίμενε κανείς  ότι  το αποτεφρωτήριο της Πάτρας, όταν ξεκίνησε ως ιδέα για να αντιπαρατεθεί σαν έκφραση εκσυγχρονισμού, σε έναν ιδιότυπο αγώνα δρόμου με την επαρχιακή πόλη της Θεσσαλίας, που διεκδικούσε πρωτοκαθεδρία και με αυτήν την τοποθεσία της Ριτσώνας, που ήδη λειτουργεί, πως θα κατέληγε σε έναν αγώνα υπεράσπισης  γιδοπροβάτων και φιλοξενία στάνης επί μακρόν χρόνο, που μάλιστα αντιδήμαρχος, φέρουν οι πληροφορίες θα παρουσιάζονταν εντός του δημοτικού συμβουλίου Πατρέων ως... τσοπάνης!  

Από κείνη την φωτεινή ημέρα των υποσχέσεων ότι θα θεσμοθετηθεί και στην Πάτρα η καύση των νεκρών, φαίνεται πως αντέδρασε η τοπική Εκκλησία και το θέμα παραπέμφθηκε στις καλένδες. Ο χώρος διά της σιωπής φιλοξένησε επί μακρόν απόρριψη ασφαλτικών, παρανόμως διότι χρειάζεται ειδική άδεια γι αυτό και μετετράπη σε βοσκότοπο αιγοπροβάτων.

Κι έτσι ξαφνικά προέκυψαν βραβεία που έπρεπε να πληρωθούν!

Αυτά τα ωραία λάβαιναν χώρα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων της περ. Παρασκευής, όπου η πλειοψηφία έφερε στο τραπέζι για να εγκριθούν βραβεία προφορικού διαγωνισμού για την κατασκευή του αποτεφρωτηρίου!

Και αφορμής δοθείσης ετέθη το ερώτημα από την Ώρα Πατρών και τον Γιώργο Ρώρο:

-Τα γίδια ποιανού είναι κύριες αντιδήμαρχε, που βρίσκονται στην στάνη, επί καιρό τώρα; Απομακρύνθηκαν τα ασφαλτικά μετά την παρέμβασή μας, τα γίδια και τα πρόβατα όμως παραμένουν στον δημοτικό χώρο!

Και εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα, πήρε φωτιά ο αντιδήμαρχος κ. Μελλάς  και δήλωσε... τσοπάνης!

-Δικά μου είναι, τα πρόβατα, είπε. Αρμέγω κάθε πρωί το γάλα και το δίνω στον Κοινωνικό Οργανισμό για τις ανάγκες του κόσμου!

Κόκαλο, όσοι τον άκουσαν, αλλά ο Γ. Ρώρος που δεν πίστευε αυτά, ξαναρώτησε:

-Αφήστε αυτά που λέτε και πέστε μας ποιανού είναι τα γιδοπρόβατα;

Απάντηση άλλη δεν πήρε βέβαια, αφού ήταν αδύνατο να αποκαλύψει τον κολλητό του Δήμου ο αντιδήμαρχος. Ε, μία εξυπηρέτηση σε σύντροφο βοσκό έκανε για κάμποσο καιρό...

Κι ο Ρώρος τι ζητούσε δηλαδή; Να γίνει ο κ. Μελλάς αντίγραφο της  οργάνωσης «Προβιά» των μυστικών ιταλικών υπηρεσιών;  Και να καταδώσει τον φίλο;

 


___________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Όσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα παίρνει η μπουλντόζα

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Και ποιμενική ζωή τώρα στο χώρο του αποτεφρωτηρίου!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: