ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Η στιγμή που σπάνε την πόρτα και πετάνε έξω τη χαμηλοσυνταξιούχο

 

 

Κι όταν αντέδρασαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας, βρήκαν την απάντηση στο κοράκι, που την φώναζαν κατ' επανάληψη: «Ο Πάτσης σε έστειλε;»


- Θέλω να πάρω το παλτό μου.

- Τίποτα δεν θα πάρεις 

Η αναλγησία του Μητσοτάκη στο μεγαλείο της. Και να σκεφτεί κανείς ότι την έβγαλαν με το ζόρι, συνταξιούχο γυναίκα με μία σύνταξη 700 ευρώ, γιατί χρωστούσε δεκαπέντε χιλ. ευρώ από κάρτες. Της έβγαλαν από το σπίτι της, που είναι πρώτη κατοικία. Και της επέτρεψαν να πάρει μόνον τις δύο γάτες της και ένα ρούχο. Κι ήταν πρωί ώρα 7, που απροειδοποίητα τρύπησαν την πόρτα με βενζινοπρίονο και παραβίασαν την κατοικία.

Κι όταν αντέδρασαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας, βρήκαν την απάντηση, στο κοράκι και την φώναζαν κατ' επανάληψη: «Ο Πάτσης σε έστειλε;».

Ήθελε έτσι να παραλληλίσει τον απατεώνα βουλευτή κολλητό του Μητσοτάκη με την φτωχή κια ανυπεράσπιστη συνταξιούχο των 700 ευρώ που αδυνατούσε να πληρώσει την κάρτα της!

Αυτή είναι η αυαισθησία των αρίστων της Νέας Δημοκρατίας. Βγήκαν στην κυβέρνηση άλλα υποσχόμενοι. Κατηγόρησαν τον Τσίπρα και με ψέματα παραμύθιασαν τους αγνούς πολίτες που πίστεψαν τα ψέματά τους. Σήμερα βλέπουμε τι αξία είχαν τα όσα υπόσχονταν ο Μητσοτάκης, ως αντιπολίτευση. Να μην το ξεχάσουμε αυτό όταν θα πάμε μπροστά στην κάλπη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: