ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Με μία νηπιαγωγό για 24 παιδιά το 29ο στα Κρητικά


Από την π. Δευτέρα στερούνται εξόδου, καθώς η δεύτερη νηπιαγωγός εστάλη στην Αρόη με απόφαση Δ/ντριας  και τώρα απειλείται προσφυγή στη Δικαιοσύνη!

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι γονείς του 29ου Νηπιαγωγείου Πατρών στα Κρητικά, που από την Δευτέρα λειτουργεί με μία νηπιαγωγό. Και τούτο διότι η δεύτερη νηπιαγωγός που εργαζόταν εκεί αποσπάστηκε στο νηπιαγωγείο Αρόης με πρόταση της Δ/ντριας.

Αποτέλεσμα αυτών είναι να παραμένουν τα 24 νήπια εντός της αιθούσης καθόλη την διάρκεια λειτουργίας του νηπιαγωγείου  και να στερούνται εξόδου για διάλειμμα στο χώρο του διπλανού 1ου Δημ. Σχολείου Πατρών.

Η μοναδική νηπιαγωγός δεν φθάνει για να συνοδεύσει τα μικρά, περνώντας  το δρόμο που χωρίζει τα δύο σχολεία, καθώς υπάρχει ο φόβος να ξεφύγει κάποιο παιδί και η μοναδική συνοδός να αφήσει  τα υπόλοιπα παιδιά για να προστατεύσει αυτό που έφυγε, από τυχούσα παράσυρσή του εκ μέρους διερχόμενου οχήματος.

Η παραμονή των παιδιών, στερουμένων εξόδου για διάλειμμα, οδηγεί σε διαμαρτυρίες των γονιών που φθάνουν έως και την απειλή της προσφυγής στη Δικαιοσύνης για ανάκληση της μετάταξης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: