ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Η ΝΔ «κρύβει» τον κοράκι Πάρη, υιό του βουλευτή Πάτση

 

 

Πλέον, τι άλλο θα δούμε; Είδαμε τον Κυρ. Μητσοτάκη να αναβαθμίζεται σε Πρωθυπουργό των κορακιών, που πλουτίζουν εις βάρος των δανειοληπτών!

Ο Πάρης Πάτσης στην Αστόρια
Πάρης Πάτσης, γιος του βουλευτή Ανδρέα Πάτση.
 

Διεγράφη από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας ο γαλάζιος κουμπάρος του Στ. Πέτσα, βουλευτής Ανδρέας Πάτσης μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τις business με τα κόκκινα δάνεια τα οποία αγοράζει στο 1/15 της αξίας τους, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει τα ποσά από το πόθεν έσχες που καταθέτει, ενώ παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι έχει πάρει με απευθείας ανάθεση 822 χιλ. ευρώ από τα ΕΛΤΑ.

Η ΝΔ του ζήτησε εξηγήσεις οι οποίες, όμως,  δεν κρίθηκαν επαρκείς.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος ζήτησε την αποπομπή τόσο του Ανδρέα Πάτση όσο και του υπουργού Κυριάκου Πιερρακάκη, καθώς  «το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από τους ''άριστους'' του κ. Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο» και χαρακτηρίζοντας την αποπομπή τους ως το ελάχιστο που πρέπει να γίνει. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ παράλληλα εγκάλεσε τον Κυρ. Μητσοτάκη που «τόσες ημέρες καλύπτει το πλιάτσικο των εκλεκτών του»!

Μετά αππο αυτά, που αποτελούν αποκαλύψεις του Παύλου Πολάκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τρέχουν και δεν φτάνουν στη ΝΔ καθώς  ενδεχόμενες νέες αποκαλύψεις θα προκαλέσουν παράπλευρες απώλειες από το σκάνδαλο Πάτση.

Όπως γράφει η εφημερίδα Αυγή:

Ο Α. Πάτσης είχε αποκρύψει στο Πόθεν Έσχες του πέντε εταιρείες που αναγκάστηκε να δηλώσει εκ των υστέρων, ενώ η υπόθεση αυτή είχε τεθεί στο Αρχείο. μετά την αλλαγή της αρχικής δήλωσης, είχε αρθεί η ασυλία του στο παρελθόν, ενώ σε μία από τις εταιρείες του αποκαλύφθηκε ότι ήταν συνεταίρος με την σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, και ήταν μία από τις 23 παράνομες προσλήψεις του Αδ. Γεωργιάδη στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ παράλληλα είχε λάβει χρήματα από την λίστα του κουμπάρου του Στ. Πέτσα!

Τελευταία εξέλιξη είναι η προσπάθεια της κυβερνητικής παράταξης να κρύψει το γεγονός ότι ο γιος του Ανδρέα Πάτση, Πάρης, αποτελούσε σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΝΔ, «Συντονιστή θεματικής ενότητας Μη Εξυπηρετούμενων Επιχειρηματικών Δανείων».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η θέση του Πάρη Πάτση στη ΝΔ ενδεχομένως να είναι σημαντική στη χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής για τα κόκκινα δάνεια, ωστόσο αυτό που την κάνει ακόμη πιο σημαντική είναι το γεγονός ότι ο πατέρας του, ο οποίος είναι και βουλευτής, έκανε «business» με τα «κόκκινα» δάνεια.

Αξίζει δεν να σημειωθεί ότι η μετά τον σάλο με την υπόθεση Πάτση η ΝΔ διέγραψε τη σελίδα από τον επίσημο ιστότοπο, για τον υιό Πάτση.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πλέον «γαλάζιος» βουλευτής, αγόραζε «κόκκινα» δάνεια στο 1/15 της αξίας τους, ενώ το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι ότι αυτές οι δοσοληψίες δεν δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες που καταθέτει.

Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι ο Ανδρέας Πάτσης έχει πάρει με απευθείας ανάθεση σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ από τα ΕΛΤΑ, γεγονός για το οποίο φέρει ευθύνες ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος παραμένει στη θέση του σαν να μη συμβαίνει τίποτε.

Τέλος, στον απόηχο των αποκαλύψεων του σκανδάλου Πάτση παραιτήθηκε ο επικεφαλής των ΕΛΤΑ. Τα ΕΛΤΑ αναφέρουν ότι «για λόγους προσωπικής ευθιξίας, ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του στο διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΕΣΥΠ Α.Ε., κ. Γρηγόρη Δημητριάδη». 'Οπως έγινε γνωστό η δικηγορική εταιρεία του Ανδρέα Πάτση μέσα σε 2 χρόνια έβγαλε από τος αναθέσεις που πήρε από τα ΕΛΤΑ συνολικά 822.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: