ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

ΣΥΒΧΨΑ: Άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων



Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής (ΣΥΒΧΨΑ)

Απαιτούμε την απελευθέρωση του συνδικαλιστή Davood Razavi και όλων των συλληφθέντων διαδηλωτών/τριών στις πρόσφατες μαζικές διαδηλώσεις σε όλο το Ιράν

Καταδικάζουμε τη σύλληψη του Davood Razavi (μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδικάτου των Εργαζομένων της Εταιρείας Λεωφορείων της Τεχεράνης και των Προαστίων).

Τώρα να σταματήσουν οι διώξεις στα φυλακισμένα μέλη του Συνδικάτου εργαζομένων στα λεωφορεία και στους άλλους φυλακισμένους εργάτες ακτιβιστές, δασκάλους/ες, φοιτητές/τριες και κρατούμενους/ες διαδηλωτές/τριες.

Ο Νταβούντ Ραζαβί,  συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, 27 Σεπτεμβρίου 2022 (5 Mehr, 1401). Μεταφέρθηκε στην πτέρυγα 209 των φυλακών Έβιν. Βγήκε εναντίον του ένταλμα προσωρινής κράτησης για ένα μήνα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην απομόνωση και υπό ανάκριση.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων της Εταιρείας Λεωφορείων της Τεχεράνης και των Προαστίων  καταδικάζει έντονα τη σύλληψη του Davood Razavi και απαιτεί την άμεση απελευθέρωσή του καθώς και την απελευθέρωση των άλλων φυλακισμένων εκπροσώπων και ακτιβιστών του Συνδικάτου, Reza Shahabi και Hassan Saeedi, που βρίσκονται στη φυλακή από τον Μάη του 2022.

Όλοι οι φυλακισμένοι συνδικαλιστές ακτιβιστές, δάσκαλοι, φοιτητές, ακτιβίστριες του γυναικείου κινήματος και οι συλληφθέντες διαδηλωτές/τριες κατά τις πρόσφατες μαζικές διαδηλώσεις σε όλο το Ιράν πρέπει άμεσα να απελευθερωθούν.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο Συνδικάτο Εργαζομένων της Εταιρείας Λεωφορείων Τεχεράνης και Προαστίων και σε όλους τους συλληφθέντες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νύχτας Γιώργος

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γιαλόγλου Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: