ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Παρών έδωσαν οι Κασιδιάρηδες στην Πάτρα

 

Ρύπαναν τους δρόμους με τρυκάκια που πέταξαν την Κυριακή το πρωί χθες!

Με τον φόβο για διαρροές στα ακροδεξιά πλευρά της, η ΝΔ γεύεται την δραστηριότητα των υπολειμμάτων της Χρυσής Αυγής, τα ιμάτια της οποίας λυμαίνονται οι ακραίοι σχηματισμοί!

Ήδη και στην Πάτρα έκαναν επανεμφάνιση οι Κασιδιαραίοι υπό τον τίτλο www.ELLHNES. NET.

Ρύπαναν με τρυκάκια τους δρόμους και έδωσαν το παρών, καθώς δημοσκοπήσεις φέρουν την οργάνωση αυτή να προσεγγίζει στο όριο εισόδου στην Βουλή.

Αντιδρώντας η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξέδωσε καταδικαστική ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Αυτά τα σκηνικά δεν είναι μεμονωμένα επεισόδια. Δυο χρόνια μετά την ιστορική νίκη του αντιφασιστικού κινήματος και την καταδίκη της ΧΑ τα υπολείμματα της ναζιστικής συμμορίας και οι επίγονοί της προσπαθούν να δηλώσουν ότι είναι ακόμα εδώ. Εξάλλου, δεν σταμάτησαν τις δολοφονικές επιθέσεις τους ενάντια σε αντιφασίστες, πρόσφυγες, μετανάστες το προηγούμενο διάστημα. Λίγες μέρες πριν άλλωστε είδαμε μέσα στο εφετείο στην δίκη της ΧΑ σε δεύτερο βαθμό την προκλητική παρουσία φασιστών, ακόμα και ναζιστικούς χαιρετισμούς υπό την κάλυψη της αστυνομίας,  από τον δικηγόρο τους Κ. Πλεύρη και οπαδούς των νεοναζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: