ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Το λαμόγιο, ήταν μακεδονομάχος, αλλά και «κοράκι»!

 

 

Λίβελο εξαπέλυσε, μόλις πριν δυο μέρες, ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης εναντίον του Παύλου Πολάκη διότι ξεσκέπασε την μεγάλη απάτη που είχε στήσει!

 «...Αντί να παριστάνεις τον τιμητή και τον δήθεν αγωνιστή θα ήταν προτιμότερο να απολογηθείς για τα έργα και τις ημέρες της κοινοβουλευτικής σου θητείας!

Γέμισες την χώρα μας λαθρομετανάστες...

Έκλεισες τις τράπεζες, επικύρωσες δυσβάσταχτα μνημόνια για τον λαό μας, μείωσες μισθούς, έκοψες συντάξεις, νομιμοποίησες την αγορά κόκκινων δανείων απο ξένα funds, επιβάρυνες την οικονομία, διέλυσες την μεσαία τάξη, εξαπάτησες ακόμα και τους δικούς σου αφού βάπτισες το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, διέλυσες τα ελληνικά Πανεπιστήμια... Πούλησες την Μακεδονία μας στις Πρέσπες!!».

Και ο χρήστης του facebook Λάμπρος Λαμπρόπουλος σημειώνει  για τον βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Πάτση, -πριν την διαγραφή του από την ΝΔ-  στην προσωπική του σελίδα στο ίδιο διαδικτυακό μέσο: Και Μακεδονομάχος φυσικά το λαμόγιο!

Αυτόν τον λίβελο εξαπέλυσε μόλις πριν δυο μέρες το λαμόγιο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης εναντίον του Παύλου Πολάκη ο οποίος ξεσκέπασε την μεγάλη απάτη που είχε στήσει ο γαλάζιος αλήτης με εισπρακτική εταιρεία που λειτουργεί ΧΩΡΙΣ ισολογισμούς, ΓΔΕΡΝΕΙ τους Έλληνες και ΑΡΠΑΖΕΙ σπίτια, ενώ συμμετέχει παράνομα και σε τρεις ξένες εταιρείες!

Σήμερα η συμμορία του απατεώνα μετά το άγριο κράξιμο αναγκάστηκε να διαγράψει το λαμόγιο βουλευτή της αφού ήξερε τις λαμογιές του τουλάχιστον εδώ και δυό χρόνια και φυσικά τον κάλυπτε απόλυτα!

Να ζητήσει το καθίκι συγγνώμη απο τον Πολάκη;..Τι είναι αυτό;

Πόσοι ακόμα σαν και αυτό το θρασίμι δρουν μέσα στην συμμορία;..

Δεν υπάρχουν σχόλια: