ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Έφυγε στα 73 του χρόνια ο Γιώργος Σπυρούλιας



Γιος του αγωνιστή Ανδρέα Σπυρούλια και σημαντικός παράγων του ποδοσφαίρου - Συλλυπητήρια από το Αθλητικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

Έφυγε από τη ζωή σήμερα ο Γιώργος Σπυρούλιας, γιος του αγωνιστή Ανδρέα, σε ηλικία 73 ετών και η κηδεία της σορού του θα γίνει αύριο  Σάββατο 22/10 στην γενέτειρά του, από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Ψαθόπυργου στις 11.00.

Ο εκλιπών με την σύζυγό του Ευτυχία, είχαν αποκτήσει δυο κορίτσια την Μυρτώ, έγγαμη με τον Χρήστο και την Ιωάννα ενώ είχε και δύο εγγόνια τον Μάξιμο και την Καλυψώ.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο δεν ξεπέρασε το πρόβλημα του.

Τις τελευταίες μέρες βρισκόταν σπίτι του ωστόσο σήμερα δεν άντεξε άλλο και έφυγε από την ζωή.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την απώλεια του Γιώργου Σπυρούλια, αναφέρονται τα παρακάτω:

«Το Τμήμα Αθλητισμού της ΝΕ Αχαΐας  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Σπυρούλια. 

Ο Γιώργος, ήταν πιστός και αθόρυβος εργάτης του αθλητισμού στον χώρο του Ποδοσφαίρου, διατηρώντας την παράδοση του πατέρα του που είχε διωχθεί για τα δημοκρατικά του φρονήματα.  

Διατηρούσε ακέραιο το δημοκρατικό φρόνημα και το μεταλαμπάδευε στον χώρο του αθλητισμού που υπηρετούσε, έχοντας υπηρετήσει θεσμικά και με ανιδιοτέλεια, τον χώρο του ποδοσφαίρου από την Ομοσπονδία ως το Τοπικό Αχαϊκό ποδόσφαιρο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: