ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Σήμα ΝΔ: Πάτσης, Μαραβέγιας, Νικολάου, Κοντολέων!

 

Αλέξης Τσίπρας και Σία Κοσιώνη 

 

Ο Αλέξης Τσίπρας  τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι «ο κ. Πάτσης συμβολίζει τη γαλάζια λεηλασία, έχουν πέσει σαν τις ακρίδες» στον δημόσιο κορβανά! 

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Ανδρέα Πάτση, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στον ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη.

«Γιατί διεγράφη ο κ. Πάτσης; Είχε συστήσει εισπρακτική εταιρεία που ανήκει στα λεγόμενα "κοράκια", είχε απευθείας αναθέσεις από τα ΕΛΤΑ και όλα αυτά ήταν γνωστά και δημοσιοποιημένα. Μαζεύονται πολλά: Πάτσης, Μαραβέγιας, Νικολάου, Κοντολέων... Είναι πάρα πολλά» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε ότι «ο κ. Πάτσης συμβολίζει τη γαλάζια λεηλασία, έχουν πέσει σαν τις ακρίδες. Έχουμε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που λειτουργούν ως τρωκτικά».

«Με την τρόικα πάνω από το κεφάλι μας είχαμε προστασία της πρώτης κατοικίας και τώρα χωρίς τρόικα μοιράζουν τα κόκκινα δάνεια της μεσαίας τάξης στους Πάτσηδες για πλειστηριασμούς» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: