ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Καρκινοπαθείς, έμποροι, τυφλοί με βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ



Οι βουλευτές Αχαΐας του κόμματος Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου συναντήθηκαν χθες και προχθές με τους φορείς!

 Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο σε κοινωνικές εκδηλώσεις είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ - ΠΣ Κώστας Β Μάρκου.

Το Σάββατο παραβρέθηκε σε εκδήλωση της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Τυφλών Ελλάδας. Συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ζώντας στην Πάτρα. Προβλήματα που θα αντιμετωπισθούν μόνο με συνεργασία του Δήμου, της Αστυνομίας και των εργαζομένων στην εστίαση για να γίνουν βάτα τα πεζοδρόμια της πόλης.

Ακολούθως παραβρέθηκε στη συνέλευση της Ομοσπονδίας Εμπορίου Δυτικής Ελλάδας, όπου κατέγραψε την δύσκολη φάση που βιώνουν οι επαγγελματίες και παρουσίασε της θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπισή τους.

 Τέλος την Κυριακή το πρωί  στην Πάτρα, μαζί με την Σία Αναγνωστοπούλου συμμετείχαν στη μεγαλειώδη εκδήλωση Pink the City 2022 και στην πορεία του συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: