ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Μνήμη Τάκη Νικολόπουλου το Σάββατο στην Πρέβεζα


Εκδήλωση τιμής για το αιώνιο ταξίδι του τέως διοικητή της 6ης ΥΠΕ Τάκη Νικολόπουλου!

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την απώλεια του τ. διοικητή της 6ης ΥΠΕ Τάκη Νικολόπουλου, με την ευκαιρία της τιμητικής εκδήλωσης για την μνήμη του!

Σε αυτήν αναφέρεται:

«Το Σάββατο 22.10 στην Πρέβεζα στη γη της Δήμητρας, που λάτρεψε ο ένας τον άλλον, έγινε εκδήλωση τιμής για το αιώνιο ταξίδι για τον Τάκη Νικολόπουλο. Ο Τάκης ήταν από τους Γαργαλιάνους και μεγάλωσε στον Πειραιά. Μαζί με τη Δήμητρα ζήσανε στα Γιάννενα καθώς εργάστηκαν για 30 χρόνια στο νοσοκομείο της πόλης.  Ανέπτυξε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του μια έντονη πολιτική, κοινωνική και επαγγελματική δράση. Υπηρέτησε με σεμνότητα τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς τόσο στην ενεργό πολιτική του δράση όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Διετέλεσε Διοικητής της 6ης ΥΠΕ στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και κατάφερε μέσα σε δύσκολες συνθήκες να κρατήσει όρθια την δημόσια υγεία της περιοχής δουλεύοντας με αυταπάρνηση για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Του οφείλουμε πολλά για την ανιδιοτελή προσφορά του.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του, Αποστόλη και Μαρία.

Καλό ταξίδι Σύντροφε Τάκη!».

Υπενθυμίζεται ότι σε ηλικία 68 ετών έφυγε στις 17 Οκτωβρίου από τη ζωή ο πρώην Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Τάκης Νικολόπουλος, μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Τη δυσάρεστη είχε γνωστοποιήσει ο τέως υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ, Δημήτρης Κωστακιώτης, οποίος είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα στο fb:

«Δυστυχώς σήμερα χάσαμε έναν εξαιρετικό άνθρωπο, επιστήμονα, διοικητή μα πάνω από όλα για μένα, έναν μοναδικό φίλο και συνοδοιπόρο στα χρόνια της ΥΠΕ, τον Τάκη Νικολόπουλο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: