ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Ο Χρ. Σπίρτζης ενημερώνει για τη συνάντηση με τον Διοικητή

 

ΑΤ Ομόνοιας: Εξοργιστική δήλωση από την ΓΑΔΑ για τον βιασμό της 19χρονης

Μηχανές της αστυνομίας έξω από το ΑΤ Ομόνοιας
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε εκπρόσωπος της ΓΑΔΑ σχετικά με την σοκαριστική υπόθεση ομαδικού βιασμού της 19χρονης από ειδικούς φρουρούς μέσα στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας. Όπως ανέφερε στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οιυ εοισκέφθηκε το Αστ. Τμήμα, καμιά φορά μπορεί να γίνουν «πράγματα» λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας και λόγω περιοχής. Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε την υπόθεση του βιασμού.

«Ειπώθηκε ότι μπορεί να γίνει στραβή λόγω φόρτου εργασίας επειδή βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή» δήλωσε η Αννέτα Καββαδία εξερχόμενη του ΑΤ Ομόνοιας. Δηλαδή η αστυνομία θεώρησε σωστό να χρησιμοποιήσει μία τέτοια φρασεολογία για έναν ομαδικό βιασμό που έγινε μέσα σε αστυνομικό τμήμα.

Παράλληλα, έγινε γνωστή μία λεπτομέρεια που προκαλεί αίσθηση σχετικά με το αμαρτωλό αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Όπως περιέγραψε ο Χρήστος Σπίρτζης, το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας, βρίσκεται δίπλα ακριβώς εκεί που έγινε ο βιασμός.

«Από το αστυνομικό τμήμα μας είπαν ότι η ομάδα ΔΙΑΣ δεν εντάσσεται στο δυναμικό του τμήματος. Τους ρωτήσαμε αν όποιος φοράει στολή μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα χώρο, όπως και έγινε» σημείωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη σε δηλώσεις του εξερχόμενος του ΑΤ.

«Κάναμε μία συζήτηση για το μήνυμα που βγαίνει. Η δική μας πολιτική είναι να πλησιάζει η αστυνομία την κοινωνία και το ανάποδο. Τα γεγονότα που έγιναν εδώ και όλα όσα ζούμε το τελευταίο διάστημα μεγαλώνουν το χάσμα, δεν μιλάμε για μία αστυνομία που είναι κοινωνική, για μία αστυνομία για την ασφάλεια του πολίτη αλλά για μία αστυνομία και ειδικούς φρουρούς σερίφηδες» υπογράμμισε ο Χρήστος Σπίρτζης.


Τα βίντεο είναι του συντάκτη της «Αυγής» Κώστα Παπαντωνίου

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: