ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Φαινόμενο προς εξήγηση η στατιστική παιδοβιασμού!

Στην προσωπική της σελίδα η Καλλιόπη-Αποστολάκη Ξυνού γράφει: «Κι άλλο φρούτο από το ''σοβαρό''  (λέμε τώρα) κόμμα! Ξεφτίλες!»

Αξιοπρόσεχτη η στατιστική λογική, με την οποία προσπαθεί να προσεγγίσει το ζήτημα του βιασμού παιδιών ο Φώτης Σκούφης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο παραπάνω γράφει:

«Θεωρητικά ο παιδοβιασμός δεν έχει ιδεολογίες. Πρακτικά όμως με 10% μετανάστες και 60% μη Νεοδημοκράτες, στατιστικά θα έπρεπε 1 (ένας) στους 10 παιδοβιαστές να είναι αλλοδαπός και 5 στους 10 να είναι από άλλους πολιτικούς χώρους.

Ότι τον τελευταίο πολύ καιρό είναι όλοι τους Έλληνες και όπου ξέρουμε από πολιτική ένταξη αυτοί είναι στην ΝΔ, αποτελεί φαινόμενο προς εξήγηση».

Στο μεταξύ, στην προσωπική της σελίδα στο ίδιο διαδικτυακό μέσο η Καλλιόπη-Αποστολάκη Ξυνού γράφει: «Κι άλλο φρούτο από το ''σοβαρό''  (λέμε τώρα) κόμμα! Ξεφτίλες!». Και δημοσιεύει φωτογραφία προσώπου που έχει αναρτηθεί στο TikTok, με την ένδειξη υπογραφής του αναρτόντος: «@syrizopasokos».




Δεν υπάρχουν σχόλια: