ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Πολυχρόνης Θωίδης: Το αναπάντεχο είναι η κανονικότητα!

 

«Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει από τη σήψη που έχει περιέλθει η κυβέρνηση» είπε ο γνωστός οικονομολόγος, στον δημοσιογρόφο Μιχ. Μπαϊρακτάρη!

Κανονικότητα για τη χώρα σημαίνει το αναπάντεχο, ανέφερε ο γνωστός Πατρινός  οικονομολόγος Πολυχρόνης Θωϊδης, ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη, συμπληρώνοντας «δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει από τη σήψη που έχει περιέλθει η κυβέρνηση».

Και τόνισε ότι «το σκάνδαλο Πάτση δεν είναι απλά ένα γεγονός που αφορά μόνο τη Βουλή, αφορά το σύνολο του λαού που έχει κόκκινα δάνεια και βλέπει τα ''κοράκια'' που αγόρασαν το δάνειό του, έναντι πινακίου φακής,  να εκποιούν την Α κατοικία, τον ιδρώτα και το μόχθο αυτού του λαού. Υπήρξε περίπτωση που δανειολήπτης 40 χιλ. ευρώ, πλήρωσε το μισό δάνειο και του απαιτήθηκε να πληρωθεί στο ολόκληρο, το άλλο μισό...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: