ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Κρυπτονομίσματα για φρούδες ελπίδες στους φτωχούς!



Με την ανοχή του Μητσοτάκη, καλλιεργούν την αίσθηση του γρήγορου πλουτισμού, γνωστού στους παλαιότερους από την κομπίνα του Χρηματιστηρίου Αθηνών!

Σε καιρούς οικονομικής κρίσης και φτώχειας που συνεπάγεται για τα ''αδύνατα'' βαλάντια, το βλέμμα  του φτωχού στρέφεται προς τον ουρανό, καρτερώντας μίαν ''άσπρη μέρα''

Κι επειδή αυτή η μέρα δεν έρχεται από ψηλά, καθώς η ζωή έχει αποδείξει πως --όπως έλεγαν και οι αρχαίοι  ημών πρόγονοι-- «κόποις κτώνται τα αγαθά», κάποιοι σύγχρονοι γιάπηδες προσφέρονται για να μας τα προσφέρουν, αρκεί να καταθέσουμε κι εμείς τα ελάχιστα, ελαχιστότατα χρήματα που μπορεί να έχουμε στην άκρη για ώρα ανάγκης!

Κι έτσι βάζουν τα μεγάλα ηλεκτρονικά μέσα για να μας πείσουν. τη δεκαετία του 90 αρκούσαν τα συμβατά έντυπα Μέσα για να πειστεί ο μέσος πολίτης  και να... επενδύσει στον τζόγο του χρηματιστηρίου τις οικονομίας του. Και πείστηκαν αρκετοί, ακόμη και  άνθρωποι που δεν τους υποπτευόμαστε, οι οποίοι δανείστηκαν ή πούλησαν το χωραφάκι τους προκειμένου να επενδύσουν σε μετοχές, ενός Αθηναϊκού Χρηματιστηρίου, του οποίου ο... φουσκωμένος  δείκτης συναλλαγών ξεπερνούσε ακόμη και αυτόν της Νέας Υόρκης και της Ζυρίχης και που αρχικά έδινε απόδοση ποσών εξωφρενικού ύψους.

Παράλληλα ένα νέο ''φρούτο'' εμφανίστηκε στην αγορά. Χρηματιστές άνοιγαν γραφεία για να υποδεχτούν τα υποψήφια θύματα, εφημερίδες καθιέρωναν της περιφέρειας ξαφνικά άρχισαν να φιλοξενούν σελίδα κίνησης Χρηματιστηρίου, ενώ παλιοί έμποροι αναρωτούνταν: Πως γίνεται όλοι να κερδίζουν; Και τελικά δεν χάνει κανείς;

Μαζί με τους... λαγούς των ΜΜΕ και του Χρηματιστηρίου,  στο παιχνίδι της πυραμίδας μπήκαν και οι πολιτικοί  του τότε δικομματισμού, με πρώτον τον Σημίτη, που παραμονές εκλογών δήλωνε: Αφού το Χρηματιστήριο πάει καλά, τότε θα συνεχίσει να πηγαίνει καλά και η Οικονομία.

Από κοντά και ο Γ. Παπαντωνίου, ο γνωστός σε όλους μας για τα... κατορθώματά του, Γιάννος του ΠΑΣΟΚ.

Το τι έγινε στην συνέχεια το 1999 τον Αύγουστο, είναι γνωστό.. Στημένο κραχ στους παίχτες, (διότι αυτοί δεν ήσαν επενδυτές), του Χρηματιστηρίου, που οι κινούντες τα νήματα τους φτωχοποίησαν, σαρώνοντας τις καταθέσεις τους!    

Το Χρηματιστήριο Αθηνών βρήκε τους ρυθμούς των χαμηλών αποδόσεών του και τα... γατόνια του γέμισαν τις τσέπες τους, εκτοπίζοντας τους... μπατιριμένους επενδυτές!

Από τη δεκαετία του 90 όμως φθάσαμε σήμερα στην ψηφιακή εποχή και τα μέσα προσέλκυσης αδαών, άλλαξαν.

Με την ευκαιρία, σερφάροντας  στο διαδίκτυο, μου ήρθε μήνυμα για το πως μπορώ να γίνω πλούσιος επενδύοντας μερικές δεκάδες ευρώ στον εξωτραπεζικό χώρο!  Γίνεται δε χρήση του ονόματος του Πρωθυπουργού της χώρας μας. Κι ακόμη δεν έχω ακούσει αντίδραση εκ μέρους του... 

 https://jingyuxuexiao.com/stiksen/all-caps?fbclid=IwAR3ZvXpFpXNE81_IBKgR01xrMelBGZGwLO89GUJb86gN18SDWVV7nX1YNBc#custom-regbox Το παραπάνω λινκ δεν θα σας βγάλει πουθενά.


Μιλούν για μία νέα μυστική επένδυση που κάνει εκατοντάδες άτομα να γίνονται πολύ πλούσια! Ότι χιλιάδες συρρέουν στα ΑΤΜ μετά από αποκλειστική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κι αναρωτιέμαι, τότε γιατί δεν ξεχρεώνει τα προσωπικά χρέη του προς τις τράπεζες, κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ;

Γιατί δεν κάνει μία από αυτές τις μαγικές κινήσεις, για να ξεχρεώσει τα 340 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει στις τράπεζες το κόμμα του, η Νέα Δημοκρατία;

Και για να μην σας κουράζω, δείτε τι αλίευσα:

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Οι Έλληνες Βγάζουν δισεκατομμύρια Από Το Σπίτι Τους Κατά Τη Διάρκεια Αυτής Της Πανδημίας Του Κορωνοϊού Χάρη Στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Μεγάλη Τράπεζα ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Οι Έλληνες πολίτες ήδη κερδίζουν εκατομμύρια ευρώ από το σπίτι τους χρησιμοποιώντας αυτό το «παραθυράκι πλούτου» - αλλά είναι νόμιμο;

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτακτη ενημέρωση

Προσωπική χρηματοδότηση

O Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται με νέα μυστική επένδυση που κάνει εκατοντάδες άτομα στην Ελλάδα πολύ πλούσια

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, διαχειρίζεται τη χώρα με σιδερένια γροθιά. Σήμερα, η παγκόσμια οικονομία περνά μια δύσκολη περίοδο, αλλά οι Έλληνες θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την καταιγίδα με τα κατάλληλα εργαλεία και τη σωστή νοοτροπία, δήλωσε ο Κυριάκος.

Πριν τρεις μέρες, εμφανίστηκε στο "Ώρα Ελλάδος 5:30" και ανακοίνωσε ένα νέο "παραθυράκι πλούτου" το οποίο κατά τα λεγόμενά του μπορεί να κάνει οποιονδήποτε εκατομμυριούχο μέσα σε 3-4 μήνες. Ο 52-χρονος παρότρυνε τους πάντες στην Ελλάδα να αρπάξουν αυτή την καταπληκτική ευκαιρία προτού την εξαφανίσουν οι μεγάλες τράπεζες για πάντα.

Και βέβαια, λίγα λεπτά μετά τη λήξη της συνέντευξης, η Τράπεζα Πειραιώς τηλεφώνησε για να ζητήσει να μην βγει η συνέντευξή του Μητσοτάκη στον αέρα - αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Ακριβώς αυτό συνέβη:

Η "Ώρα Ελλάδος 5:30" με παρουσιαστή τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο προσκάλεσε τον Κυριάκο στην εκπομπή για να δώσει συμβουλές για το πως μπορεί κάποιος να γίνει πλούσιος και ο πρωθυπουργός έριξε μία βόμβα:

"Αυτό που με έκανε επιτυχημένο είναι το ότι αρπάζω γρήγορα νέες ευκαιρίες - χωρίς δισταγμό. Και αυτή τη στιγμή, ο νούμερο ένα τρόπος είναι ένα νέο πρόγραμμα αυτόματων συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που λέγεται BTC App 360 Ai. Πρώτη φορά βλέπω στην ζωή μου μία τόσο μεγάλη ευκαιρία για να κάνει κάποιος γρήγορα μια μικρή περιουσία. Προτείνω σε όλους να το ελέγξουν πριν το κλείσουν οι τράπεζες."

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ήταν δύσπιστος καθώς ο Κυριάκος έβγαλε το τηλέφωνό του και έδειξε στους θεατές πόσα χρήματα βγάζει μέσω αυτού του προγράμματος το οποίο έχει κάνει τώρα όλη την Ελλάδα να το συζητά.

Ξεκίνα τώρα

Η συνέντευξη έκλεισε πριν προλάβει ο Κυριάκος να την αναλύσει, οπότε πήραμε μια αποκλειστική συνέντευξη από αυτόν τον άνθρωπο για να μάθουμε περισσότερα για αυτήν την αμφιλεγόμενη ευκαιρία.

Αποκλειστική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

"Μπορεί να έχετε ακούσει για αυτή τη νέα πλατφόρμα επενδύσεων κρυπτονομισμάτων που λέγεται BTC App 360 Ai και βοηθά απλούς πολίτες στην Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική να χτίσουν περιουσίες μέσα σε μια νύχτα. Μπορεί να είστε δύσπιστοι γιατί ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. "

Ο Κυριάκος συνεχίζει:

“Το καταλαβαίνω γιατί σκέφτηκα και εγώ το ίδιο πράγμα όταν μου το είπε ένας έμπιστος φίλος. Αλλά αφού είδα με τα μάτια μου πόσα χρήματα βγάζει, έπρεπε να το δοκιμάσω και εγώ ο ίδιος.

Χαίρομαι που το δοκίμασα γιατί έβγαλα κάποια από τα περισσότερα και ευκολότερα χρήματα που έχω βγάλει ποτέ. Μιλάω για δεκάδες χιλιάδες ευρώ την ημέρα στον αυτόματο πιλότο. Είναι κυριολεκτικά ο γρηγορότερος τρόπος να κερδίσετε μετρητά τώρα. Και δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ ακόμη γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι το ανακαλύπτουν. Ή γιατί οι τράπεζες θα το κλείσουν για πάντα”.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: