ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Έκοψαν με αλυσοπρίονο δέντρο τα μεσάνυχτα

εξάρχεια
Τον ήθελε δενδράτο κι όχι καθιστό... Τον καφέ του...!

Δύο άτομα χωρίς διακριτικά εμφανίστηκαν τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα και έκοψαν με αλυσοπρίονο δέντρο στην πλατεία Εξαρχείων καταγγέλλει η συλλογικότητα «Όχι μετρό στα Εξάρχεια».

Με συνοπτικές διαδικασίες οι «μάλλον εργάτες» έκοψαν το δέντρο και απομακρύνθηκαν χωρίς να μάθει κανείς από ποια υπηρεσία είχαν εντολή για αυτήν την κίνηση.

Όπως καταγγέλλεται λίγο αργότερα εμφανίστηκε φορτηγάκι του Δήμου και μάζεψε το κομμένο δέντρο. Στις ερωτήσεις του κόσμου ξανά δήλωσαν άγνοια, υποστηρίζοντας ότι «μας είπαν να έρθουμε να πάρουμε τα κλαδιά και τον κορμό».

Χωρίς καμία ενημέρωση – ανακοίνωση – εξήγηση, κάποιοι κυκλοφορούν με αλυσοπρίονο στο κέντρο της Αθήνας.

Από το περιστατικό προκύπτουν σωρεία ερωτημάτων πως «Όποιος/α θέλει κυκλοφορεί με ένα πριόνι και κάνει ο,τι θέλει όποτε θέλει; Σε ποια υπηρεσία αποφασίστηκε η κοπή με αυτόν τον τρόπο; Αν τελικά υπήρξαν σχετικές αποφάσεις του δήμου Αθηναίων, από πότε αυτές λαμβάνονται κεκλεισμένων των θυρών χωρίς να ενημερώνονται οι δημοτικές παρατάξεις; Νύχτα έρχονται οι λαμαρίνες, νύχτα κόβονται και τα δέντρα; Στις πόσες καταδρομικές και μεταμεσονύκτιες κινήσεις εξαλείφεται η δημοκρατία από ένα κράτος;» διερωτάται η συλλογικότητα «Όχι μετρό στα Εξάρχεια»

«Εσείς επιλέγετε τακτικές και συμπεριφορές που παραπέμπουν σε παρακράτος» σημειώνουν μεταξύ άλλων.

«Η εξέλιξη της ακακίας που στεκόταν εκεί για χρόνια ήταν να μετατραπεί σε τραπεζάκι για τους καφέδες των φρουρών της λαμαρίνας. Αν μπορούσε το δέντρο να το φανταστεί θα έπεφτε να μας πλακώσει οικειοθελώς» τονίζει καταληκτικά η συλλογικότητα.

εξαρχεια 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: