ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Για νέο Ζεφύρι στην Εγλυκάδα μιλά η Νέα Πάτρα!



Κριτική άσκησε στην απουσία του Δημάρχου Πελετίδη, από τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για Ρηγανόκαμπο και Παραλία Πατρών!

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Νέα Πάτρα, του Νίκου Νικολόπουλου, νέο Ζεφύρι, αλλά Αττική, εκκολάπτεται στον Ρηγανόκαμπο της Εγλυκάδας Πατρών

Τα παραπάνω τόνισε με αφορμή την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Εγλυκλάδας την προηγούμενη εβδομάδα και την απουσία του δημάρχου Πατρέων.

Επίσης αναφέρεται στην αποτροπή να εγκατασταθεί Πράσινο Σημείο στην Παραλία που διοργανώθηκε από τους σύνοικους, καθώς παραπλανήθηκαν από τον Δήμο, αλλά και στην αδιαφορία του αντιδημάρχου Παιδείας με αφορμή την μη εγκατάσταση αναβατορίου στο 2ο Γυμνάσιο Πατρών και τις απαράδεκτες συνθήκες στέγασης του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας.

 

Στην ανακοίνωσή της Νέας Πάτρας, αναλυτικά αναφέρονται τα παρακάτω:

«Την Τετάρτη 19/10/2022 παραβρέθηκε στην συγκέντρωση στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα στην Εγλυκάδα, που διοργανώθηκε από την Συντονιστική Επιτροπή των συλλόγων και φορέων του Ανατολικού Διαμερίσματος με την συμμετοχή και εκπολιτιστικών συλλόγων.

Αίτημα των κατοίκων είναι να αποδοθεί και να αξιοποιηθεί ο χώρος του παλιού σκουπιδότοπου, καθώς και η επίλυση της μεταστέγασης των Ρομά, αξιοποιώντας τα στεγαστικά προγράμματα της πολιτείας.

Απούσα η δημοτική Αρχή Αναθετίδη από την συγκέντρωση των κατοίκων, αφού με την αδιαφορία που επιδεικνύει, ανέχεται να έχουμε στην Πάτρα παραβατικές συμπεριφορές και ένα νέο Ζεφύρι.

Ως Δημοτική Παράταξη «Νέα Πάτρα» συνυπογράφουμε το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης των κατοίκων.

 

Αντί για πλατεία το πράσινο σημείο στην πόρτα τους

Την Πέμπτη 20/10/2022 ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Νίκος Νικολόπουλος παραβρέθηκε σε άλλη μια εγκαταλειμμένη από την Δημοτική Αρχή Αναθετίδη συνοικία του Δήμου.

Παραβρέθηκε στην συγκέντρωση – ενημέρωση για την αποτροπή να εγκατασταθεί Πράσινο Σημείο στην Παραλία που διοργανώθηκε από τους σύνοικους, καθώς παραπλανήθηκαν από τον Δήμο .

Και σ’ αυτή την συγκέντρωση απούσα η απερχόμενη Δημοτική Αρχή Αναθετίδη.

Άλλωστε τι θα μπορούσε να ισχυριστεί στους κατοίκους της περιοχής, που επέλεξε αντί για πλατεία να τους μεταφέρει το πράσινο σημείο στην πόρτα τους.

Ως παράταξη έχουμε ξεκάθαρη θέση ως προς την συγκεκριμένη απόφαση του Δήμου.

Έχουμε προτείνει το Πράσινο Σημείο να γίνει εντός του ΒΙΟΠΑ της Πάτρας και ο συγκεκριμένος Δημοτικός χώρος, να γίνει πλατεία και να ονομαστεί «Πλατεία Δημητρίου Αλεξίου».

 

Αντιδήμαρχος Παιδείας και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ

Το Σάββατο 22/10/2022 και μετά από αίτημά του, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αχαΐας.

Η συνάντηση είναι στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που θα αναλάβει η «Νέα Πάτρα», στο να επισκεφτεί να συνομιλήσει και αναδείξει, τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Ειδικά σχολεία του Δήμου, καθώς και την ανυπαρξία βούλησης της Δημοτικής Αρχής Αναθετίδη, να δώσει λύσης.

Μετά την κλειστή πισίνα του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, τα ψέματα που ειπώθηκαν από τον Δήμο για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα στο 2ο Γυμνάσιο Πατρών για να εξυπηρετήσει τον μαθητή με τις ειδικές δεξιότητες, αλλά και τις απαράδεκτες επιθέσεις που δέχτηκαν οι γονείς του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας, από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, οφείλουμε να ξεσκεπάσουμε την ανάπηρη Δημοτική Αρχή Αναθετίδη στον Πατραϊκό Λαό.

Και θα το πράξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: