ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Γ. Ρώρος: Έπαρση, υπεροψία και αλαζονεία κυριαρχούν στον κ. Πελετίδη!


Αυτά  «δεν ταιριάζουν σε άτομο που προσδιορίζεται Αριστερός. Έχετε οδηγηθεί σε vertigo. Θα συνέλθετε στις εκλογές», του απαντά ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών!

«Η έπαρση, η υπεροψία  και η αλαζονεία σας κ. Πελετίδη δεν ταιριάζουν σε άτομο που προσδιορίζεται Αριστερός. Έχετε οδηγηθεί σε vertigo. Θα συνέλθετε στις εκλογές, σας το υπόσχεται η Ώρα Πατρών».

Με αυτά ολοκληρώνει την ανακοίνωσή της η ¨ωρα Πατρών του Γιώργου Ρώρου, με αφπρμή την απαξίωση του δημάρχου Πατρών να παρακαθήσει με τους επικεφαλής τωνδημοτικών παρατάξεων του Δήμου πατρέων, για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του Συλλόγου Ψυχικώς Πασχόντων Πάτρας (ΣΟΨΥ).

Αναλυτικά  στην ανακοίνωση της Ώρας Πατρών αναφέρονται τα παρακάτω:

 «Στην από 18/10 επιστολή-κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΟΨΥ και της προέδρου κ. Μπίκου Χριστίνας ανταποκρίθηκε η Ώρα Πατρών και ο επικεφαλής της Γιώργος Ρώρος, καθώς και η πλειοψηφία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης (βλέπε φώτο).

Το αίτημά του ΣΟΨΥ να παραχωρήσει ο Δήμος Πατρέων ακίνητο του,  σε φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, προκειμένου μέλη του ΣΟΨΥ να μπορέσουν να βρουν εργασία και να ενταχθούν στην κοινωνία είναι νόμιμο και δίκαιο.

Συμφωνούμε απόλυτα με την πρόεδρο ότι πρέπει να αναζητήσουμε λύση για αυτό το φλέγον κοινωνικό ζήτημα που δεν είναι μόνο πρόβλημα του ΣΟΨΥ, είναι πρόβλημα όλης της πόλης. Εξάλλου η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ ήδη από τις 21/07/2022 έχει θέσει το θέμα στο Δήμο Πατρέων με επιστολή της με αριθμό πρωτοκόλλου 60745/2022, η οποία και επισυνάπτεται. Καθημερινά βλέπουμε τι συμβαίνει όταν οι συνάνθρωποί μας βγαίνουν στο περιθώριο. Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την κατάσταση και ιδιαίτερα όσοι βρισκόμαστε στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Συμφωνήσαμε να συμπεριληφθεί το θέμα προς συζήτηση άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να εξευρεθεί ο κατάλληλος χώρος από τη δημοτική περιουσία όπου τα μέλη του ΣΟΨΥ θα αναπτύξουν δραστηριότητες .Άλλωστε θυμίζουμε ότι η παρουσίαση της παράταξής μας στους δημοσιογράφους έγινε στην ΚΟΙΝΣΕΠ του ΣΟΨΥ "γέφυρες" στην οδό Πατρέως από όπου και η φωτογραφία .

Παραφωνία στο αίτημα για συνάντηση ή προσβλητική και απαξιωτική επιστολή του δημάρχου που δεν παραβρέθηκε και η οποία δημοσιοποιήθηκε και κοινοποιήθηκε από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου. https://www.facebook.com/patrasmunicipality/posts/pfbid0qKv467wJf3x2CHEVpQ5BhGHhMWMET8tLyWZBsCuT2XfkikaY1bu8Paw1fxvUzffrl
 Άλλη μία φορά γύρισε την πλάτη στο αναπηρικό κίνημα. 

Απαξιώνει, περιφρονεί στην επιστολή του τους επικεφαλής των παρατάξεων, δεν τους θεωρεί συνομιλητές του για τα προβλήματα της πόλης.

Αφήνει σαφώς υπονοούμενα ότι η στάση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΟΨΥ προέρχεται από συμβουλές κάποιων που "έχουν άλλες αγωνίες"...

Τέλος όπως πάντα, καταλήγει ότι φταίνε άλλοι και ότι δεν είναι υπεύθυνος να εξασφαλίσει ο δήμος δουλειές στους πολίτες και αναφέρεται στις κινητοποιήσεις.

Η έπαρση, η υπεροψία  και η αλαζονεία σας κ. Πελετίδη δεν ταιριάζουν σε άτομο που προσδιορίζεται Αριστερός.

Έχετε οδηγηθεί σε vertigo. Θα συνέλθετε στις εκλογές, σας το υπόσχεται η Ώρα Πατρών».


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: