ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Τρεις ακόμη νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα

Καθημερινό προαναγγελθέν δελτίο θανάτου. Συνολικά τους 13 έφθασαν οι νεκροί, από 10 που ήσαν χθες, ενώ ακόμη 35 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφονται στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε σήμερα απόγευμα του Σαββάτου 21-3-2020, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας.


Ο δρόμος είναι μακρύς και τις επόμενες ημέρες αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων, ιδιαίτερα στις μεγάλες και ευπαθείς ομάδες.

Όπως είπε, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων τους φθάνει πλέον τα 530, από 495 χθες, Παρασκευή, εκ των οποίων 100 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να αυξηθεί.



Από αυτά, 98 είναι απροσδιόριστης πηγής, ενώ 100 νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, 18 εκ των οποίων  είναι διασωληνωμένοι. Παρήγορο ότι 19 ασθενείς πήραν εξιτήριο.

Μάριο Σεντένο: Το Eurogroup θα εξετάσει νέα γραμμή άμυνας

«Το Eurogroup θα εξετάσει επιλογές για την προσθήκη νέας γραμμής άμυνας κατά του κορονοϊού», έγραψε στο twitter ο πρόεδρος του θεσμού, Μάριο Σεντένο, o οποίος προανήγγειλε τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Τρίτη.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο Μ. Σεντένο «Το Eurogroup θα εξετάσει επιλογές για την προσθήκη νέας γραμμής άμυνας κατά του κορωνοϊού ως μέρος της συντονισμένης αντιμετώπισης της κρίσης, μετά από εντολή των ηγετών την περασμένη εβδομάδα» Ως ώρα της τηλεδιάσκεψης όρισε τις 18.30.

Χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε το προσωρινό πλαίσιο προκειμένου τα κράτη-μέλη να μπορούν να κάνουν χρήση της πλήρους ευελιξίας που προβλέπουν οι κανόνες για τις κρατικές ενισχύσεις με στόχο τη στήριξη της οικονομίας λόγω της έξαρσης του κορονοϊού. Ουσιαστικά πρόκειται για ενεργοποίηση της ρήτρας διαφυγής του Συμφώνου Σταθερότητας.

Η απόφαση αυτή ελήφθη, καθώς η Κομισιόν αναγνώρισε ότι συνολικά η  οικονομία της Ε.Ε. αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της πανδημίας που πλήττει τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: