ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Οργή από τους εργαζόμενους Μαμάτσειου για ΕΟΔΥ

«Επί 12 ώρες δεν ίσχυαν μέτρα απομόνωσης» - Το ΑΧΕΠΑ τους «άνοιξε τα μάτια» για Κορονοϊό!


Οργή από τους εργαζόμενους του Μαμάτσειου νοσηλευτικού ιδρύματος για τον ΕΟΔΥ. Μετά την Ηλεία, δεύτερο περιστατικό ολιγωρίας στην Κοζάνη, με ανεξέλεγκτες επιπτώσεις ακόμη. “Επί 12 ώρες δεν ίσχυαν μέτρα απομόνωσης”. Μετέφεραν τον ασθενή με ταξί χωρίς προφυλάξεις, εν ήδει απλού περιστατικού γρίπης. Και μόνον όταν έφτασαν στο ΑΧΕΠΑ για αναζήτηση κρεβατιού ΜΕΘ ενημερώθηκαν από το νοσοκομείο, ότι διακόμισαν περιστατικό Κορονοϊού!

Τι λέει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του νοσοκομείου Δ. Ντέντης – Περιγράφει πως έγιναν οι χειρισμοί με την περίπτωση του 53χρονου, επιβεβαιώνοντας ότι τον μετέφεραν με ταξί από το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας στο Μαμάτσειο. Το βίντεο είναι από την τηλεόραση του FLASH.

Δεν υπάρχουν σχόλια: